Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość careprostka

zaczynam kuracja na piekne dlugie rzesy-Careprost

Polecane posty

Gość careprostka

dostaolam dzisiaj Careprost,krople do oczu ,ktore powoduje widoczny wzrost rzes....moje rzesy sa bardzo pospolite jezeli chodzi o ich dlugosc,gestosc , grubosc.no a kto nie chcialby miec naprawde ladnych rzes. po przeczytaniu wielu informacji o roznych specyfikach na wzrost rzes,wybralam Careprost. Uzywalam revitalash , efekty sa ,ale nic nadzwyczjanego,wiec od dzisiaj zaczne Careprost....niestety peirwsze efekty beda widoczne dopeiro za 4 tyg. ;-( a taki calkowity efekt za 16 tyg..... ale mam nadzieje,ze efekt bedzie naprawde powalajacy ;-) moze ktos sie do mnie przylaczy? niestey ,nie wiem gdzie kupic Careprost w pl ,bo mieszkam w UK (zaplacilam 10funtow za to ''cudo'')....

Gość Martula1993
Gdzie coś takiego zakupiłaś? To w ogóle jest bezpieczne i działa?

Gość Martula1993
Sory nie doczytałam że mieszkasz w UK :P

a mozna uzywac tuszu do rzes w czasie kuracji? bo moje rzesy sa takie nedzne; krociutkie, cieniutnie, rzadziutkie... bez tuszu nawet do sklepu nie wychodze :(

Gość mrowa 09435
Tuszu można używać, to coś się nakłada na skórę, na linii rzęs. Przy innych, zwyklejszych odżywkach też można - ja mam Mavalę, nakładam na noc, tusz rano normalnie. Aha, uprzedzam: jak się careprost czy podobne (bo są różne nazwy komercyjne, w Polsce to Lumigan albo Ganfort) dostaną do oczu to może być mało przyjemnie: zaczerwienienie i uczucie piasku pod powiekami. Ale groźne to nie jest, w końcu to jest jednak przede wszystkim lek okulistyczny, rośnięcie rzęs to efekt uboczny :)

Gość careprostka
glownie chdozi o to zeby kupic cos co ma w skladzie Bimatoprost - ten skladnik wlasnie pwoduje wzrost rzes, zanjduje sie on w Careprost ( kupilam ten z tego prosrtego wzgledu ze jest najtanszy), Lumigan,Ganfort(jak juz ktos wspomnial) i Latisse........ale jak ktos sobie poszuka to zauwazy ze roznica w cenie tych produktow jest OGROMNA! ja nakladam careporst na linie rzes takim apliaktorkiem -http://www.lashperfect.co.uk/shop-online/productDetail/accessories/12/micro-brushes-pack-of-100/174 pierwszego dnia jednak zle sobie zaaplikowalam i miala zaczerwienione oczy i troche mnie to zniechecilo bo byly zaczerwienione przez wiecej niz 12 godzin, ale przez ostatnie dwa dni bylo ok - nakladam tuz przed snem ,weic nie jestem w 100% czy moze jest jakies zaczerwienie ,ale najwazniesjze za rano nic nie widac ;-) oporcz tego nie mialam zadnych efektow ubocznych . jak najbardziej mozna rano pomalowac rzesy. na internecie udalo mi sie znalezc kilka zdjec dziewczyn ktore uzywaly tego produktu i napawrde efekty byly super,chcoaiz jedna to miala AZ za dlugie te rzesy.....moze uda mi sie jeszcze raz znalezc te topiki to wam wkleje.

Gość rzesistka
Hej , ja tez jestem od kilku dni pochlonieta tym tematem a ze mieszkam w Londynie szukam dostepu do Careprostu , mozesz mi powiedziec gdzie go kupilas tak tanio i ile trwalo dostarczenie przesylki , chetnie bede sie dzielic informacjami jak juz zakupie produkt . pozdrawiam

Hej, ja własnie tez jestem zainteresowana tym tematem i tez mieszkam w uk. ostatnio kupilam rapidlash, ale stosowalam juz kilka tygodnii i zero efektu. teraz kupie careprost, tylko nie wiem gdzie, jak go sobie zalatwilas? Pozdrawiam;)

Gość ciastko_z_kremem
a na ile wystarcza jedno opakowanie? i jaką ma pojemność? ja jestem raczej za lumiganem i właśnie usiłuje go zdobyć...

Gość zal mi was 120 zl za jakas
durna odzywke ktora moze wcale nie dziala... ja mam normalne rzesy ani dlugie ani krotkie a uzywam olejku rycynowego i po miesiacu juz widac efekt a kosztuje kolo 5 zl ;p a nie gowna jakies

używam i efekty są powalające każdy się pyta czy to moje rzęsy jak otwieram oczy to zaczepiam nimi o brwi::)

Gość halooo to ja
To dziala czy nie dziala?? Jestem mega zainterseowana!!!

To działa, ale niestety jak zaczniesz to do końca życia, bo po odstawieniu (a nawet zmniejszeniu częstotliwości) rzęsy wracają do stanu poprzedniego. No i mogą się pojawić efekty uboczne w postaci zwiększonego owłosienia na całej twarzy, a nawet ciele...

działa i efekty są powalające co do porostu włosów na całej twarzy to nic mi na ten temat nie wiadomo, bynajmniej mnie i moje koleżanki nie dopadło:) co do przestania używania to tak jak ze wszystkim tyle tylko że one wracają do stanu normalności a po odklejeniu sztucznych traci się i swoje, no i przede wszystkim mniej kosztuje i jest mega bardziej opłacamne

no właśnie lumigant ma dużo skutków ubocznych np przebarwienia źrenic, przebarwienia skóry do tego trzeba dołączyć porost włosów:( spróbuj z careprostem :)

Ale careprost i lumigan to jest TO SAMO, ta sama substancja: bimatoprost. Działanie i ewentualne efekty uboczne będą identyczne.

Gość volley
dziewczyny przeczytajcie ulotke careprostu lub lumiganu zanim zaczniecie pisac bzdury o skutkach ubocznych typu porost wlosow na calym ciele

Gość maarysiaa
tak czytam i czytam i chyba poprosze kolezanke z anglii zeby mi to zakupiłam :) bo ja tez mam problem z rzęsami poki co przyklejam sobie kępki rzęs z donegala i wtedy efekt mam taki jaki chce.

Gość kachulica
aa ja sobie włąśnie doklejam te kępki rzęs z Donegala i jestem mega zadowolona że nie musze stosować zadnych kuracji ;) po co :P efekt jest idealny

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
kachulica, jaki "subtelny" spamik... :o

Gość ewikkks
volley, to nie są bzdury, zajrzyj do podanego przez Mrówę linka: to są efekty zaobserwowane przez używające tego dziewczyny, i w ulotce też są pewnie opisane jako możliwe.

Gość to może być........
ja am naturalnie długie rzęsy, a jak umaluję tuszem, to jeszcze gęstsze i oststnio baba w pracy powiedziała, mi, że chyba mam sztuczne :P zazdrośnica jedna

Gość cosheria27
a czy ten preparat moga uzywac osoby noszace soczewki?

Gość cosheria27
careprostka>tez mieszkam w UK.Gdzie kupilas ten careprost?

Gość pepa..
mam to "szczęście" że choruje na jaskrę , więc muszę używać kropli (duotrav) gdzie skutkiem ubocznym jest również nadmierny wzrost rzęs,( co wszyscy znajomi już u mnie zauważyli ) , ale szczerze powiedziawszy wolała bym mieć zdrowe oczy a nie mieć długich czarnych rzęs :) pozdrawiam

Gość Magdalena26l
Ja też choruję na jaskrę, stosuję GANFORT a skutki uboczne mam takie, że ciemnieją mi powieki, mam sińce pod oczami i ostatnio zauważyłam nawet kilka włosków pod oczami. No i oczywiście mam dłuższe rzęsy. A lek ten stosuję dopiero od 3 miesięcy.

Gość malickakk33
Ja sprzedam Lumigan nowe opakowanie , data do 06.2014 95zł Warszawa, mozliwa wysyłka po wpłacie malickak33@gmail.com