Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bura koszta

zgadnijcie ile mam lat i jak wyglądam, ile waże, zobaczymy kto trafi

Polecane posty

Gość bura koszta

przeciętna kafeterianka czy nie ?

Gość bura koszta
świnia z klasą - zakładam że jesteś kobietą, nieco zdemoralizowaną, lubisz sobie wypić alkohol, czasami samotnie, masz chyba prawie 30 lat, niepowodzenie w związku z facetem

Kafeteria jest pełna niezrównoważonych, niestabilnych psychicznie osób. Każdy pieprzy non stop o polityce, obrzucając się przy tym miesem, nota bene - również w tym uczestniczę. :classic_cool: No, a poza tym to mam wakacje i opierdalam się w domu. :classic_cool: Może być? :classic_cool:

Gość jakas ty mondra bura
tylko ci w dupie poprawic.

Gość jaaaassnowidzka
CarrieBradshaw jesteś blondynką:)

Gość czarnowidzka
ja na czaro ja widze :O:O:classic_cool:

CarrieBradshaw- masz silne ukierunkowanie polityczne i nikt cię nie przekona do swoich racji, jesteś nerwowa co próbujesz ukryć chcąc być osobą zrównoważoną i poważną, jesteś kobietą dla której miłość z mężczyzną jest najważniejsza , jeśli jesteś blondynką to taką ciemniejszą wieku nie chciałabym strzelać ale młoda kobieta , dziewczyna ; nikogo tu nie znam , zaznaczam

Gość czarnowidzka
albo jest afropolka albo farbowana blond

Tą polityke to moglas wywnioskować, z tego co napisalam, a to ze jestem mloda - z tego ze mam wakacje. Z włosami jednak trafiłaś w 10 :classic_cool:

przerwa miedzy palcami 90 ma swój własny świat stworzony we własnej głowie a nie ma odzwierciedlenia w świecie realnym , osobowość malkontenta - zawsze sobie znajdzie problem.Masz słabą głowę do alkoholu.Długo adaptujesz się do nowych warunków i nie idziesz na żywioł. Myślę, że masz słabe włosy wymagające pomocy może dermatologa. Wiek już określiłaś w niku, wydaje mi sie że raczej nie masz znajomych i lubisz być sama.Trochę artystka.

Gość ładna i cwaaaana
teraz napisz coś o mnie :D na moje oko masz 25 lat, 65kg, blondynka

CarrieBradshaw - mylisz się , stosuje inną psychoanalizę i nie szukałam cie na innych topikach, nawet nie wiem co tam pisałaś, młodości też nie odkryłam na podstawie wakacji

ładna i cwaaaana--do mnie mówisz ? niebardzo trafiłas a jak mam kogoś opisać to musi pare zdań powiedzieć na jakikolwiek temat