Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bura koszta

zgadnijcie ile mam lat i jak wyglądam, ile waże, zobaczymy kto trafi

Polecane posty

przerwa to nie jest tak - bo tak na prawde życie każdego człowieka niektóre elementy ma podobne do nas nie przypisuj każdego opisu do siebie pracuje wiele lat w biznesie i odkrywanie psychoanalizy ludzi przynosi mi sukcesy, są tacy którzy zwracają sie do mnie po radę ale w realu jest mi łatwiej mając bezpośrednio z człowiekiem kontakt, widzę go , słucham, patrze jakie ma gesty, jego odczucia odbieram werbalnie i niewerbalnie, odkrywam nawet rzeczy które chce ukryć i nic nie musze o nim wiedzieć pozory mnie nie zmylają

dokladnie, moja kolezanka Malgosia tez wolala widziec i slyszec kogos zeby mogla postawic trafna "diagnoze". jesli chodzi o poznanie czyich cech jedynie przez tekst byla omylna :) chce sprawdzic jak to wyglada u psychomanii

Gość transylvania_avenue
Psychomania, a weźże z łaski swojej mnie też ugryź. I gdybyś mogła spróbować merytorycznie uzasadnić, dlaczego dochodzisz do takich wniosków a nie innych. Dam Ci ciasteczek, obiecuję!

Gość soonko
To ja też się skuszę :) Tylko ca ja mam napisać? Właśnie jestem w pracy i mam dużo do roboty, ale ostatnio przemęczona jestem. Najchętniej to bym poleżała w łóżku z dobrą książką, albo film dobry oglądneła. Oczywiście na wakacje też z miłą chęcią w ciepła kraj (Hiszpani, Grecja) bym pojechała. I ogólnie coś nowego mi się marzy ;) Ciekawe co napiszesz

włąsnie to że życie każdego z nas jest wzglednie podobne działa na Twoją korzysć , łatwiej cos trafić i uszczelić , łątwo wyczuć kiedy np ktoś jest wrażliwy, wtedy odrzucą się gruboskurnosc,arogancje tak samo z odwaga i pewnościa siebie.. rózne elemnty sie ze sobą łaczą , nakierowuja na kolejne i tak powstaje psychoanaliza.. nie napisałam że kazdy ale z kazdego po trochu a z reszta sie zgadzam, tak jak napisałąm to wyzej .

Gość party inda juesej
pśp co ty tu kurwa robisz? :o

Gość soonko
Tak już jest, jedni mają dar i przeczucia, a inni tylko rozsądek. Mi np często sny się sprawdzały. Na ludziach się nie znam, chociaż nigdy na złych nie trafiłam :)

Gość soonko
Tak jest jedni mają dar i przeczucia a inni rozsądek. Mi np sny się sprawdzają, na ludziach się nie znam, ale nigdy nie trafiłam na złych :)

Gość soonko
Sorki coś z komp

Ej, też mnie to ciekawi:) możesz coś o mnie napisać?:P Co ja mogę napisać, hmm...mam wakację, odbywam obowiązkową praktykę, która mnie trochę przeraża:P poza tym mi się baaardzo nudzi na codzień. A na weekend wyjeżdżam do koleżanki i będziemy miło spędzać czas. I mam ochotę na fajne wakacje, żeby wyrwać fajnych chłopców;)

Gość NiePrzyzwyczajona
no to ja też poproszę hmm co by tu napisać .. uczę się (pomijając te 2 mies) mam jedną przyjaciółkę, której już powoli mam dość, mieszkam sobie sama z ojcem i tak jakoś leci. wystarczy bo nie wiem:P

buraczek1987 -- jesteś spokojna, wytrwała w dążeniu do celu.Masz temperament ten z gatunku spokojniejszy.Odczuwam melancholię dotyczącą charakteru lub nastawieniu w dzisiejszym dniu.Myślę że nie jesteś konfliktowa i łatwo z tobą zawrzeć kompromis albo się dogadać.Marzysz o jedynej miłości w życiu, cenisz też koleżanki, są dla ciebie ważne.W niektórych przypadkach jesteś naiwna ,ulegasz manipulacji , nie jesteś cwana.

Gość ytytytytytytyttyy
pisze w ramach przypomnienia o sobie :)

transylvania_avenue - a gdzie tekst ? soonko - wydaje mi się że tak naprawdę nie szukasz w życiu czegoś nowego tylko chcesz spokoju stabilizacji , błogiej i zwykłej.Jesteś rozmowna, lubisz rozmawiać z koleżankami o życiu, towarzyska.Nie przejmujesz się tzw pierdołami , ogólnie jesteś zadowolona z życia takie jakie jest bo zawsze można w nim coś dobrego dla siebie znaleźć. Nie czuję czarnego charakteru, lubisz ludzi podobnych do siebie.Odmienność cię zastanawia i budzi wątpliwości.

Gość _angel_
Wkleję moje jeszcze raz, bo zgubiło się na poprzedniej stronie. " ja też proszę Nie chce mi się pisać tej pracy... Nie mogę się doczekać obejrzenia zaplanowanych filmów . W tej chwili cudownie byłoby znaleźć się na łące, albo w lesie. Trochę dokucza mi głód. Niebieskie ściany byłyby ładniejsze. Szare oczy są najładniejsze ze wszystkich."

mogę jeszcze dopisać, że mam dziś wyjątkowo dobry humor, zazwyczaj jest gorzej...

Gość ytytytytytytyttyy
dluzszy ? to co napisac... obecnie w moim zyciu jest tylko jedna mysl co zrobic ? zostac i ukladac zycie w obecnej sytuacji, czy zaryzykowac i odejsc zobaczyc co los przyniesie. spac nie moge, bo czas leci a ja nadal nie wiem co dalej, tylko te mysli...

Gość pomóżcie z filmem
psychomania, boję się ciebie :D :D :D

Gość transylvania_avenue
to, co napisałem już tekstem było. Jadam kanapki. Z masłem, lub bez. Poza tym nie za bardzo wiem, gdzie mógłbym znaleźć borówki w okolicy Poznania. Z krzaczka. Choć przyznać muszę, że generalnie nie starałem się szukać. Takie poszukiwania mają w sobie coś z bezowocności. Egzaltowane kobiety lubię tak samo. starczy? ;)

O mnie też coś napiszesz? Siedzę w domu i się nudzę, myślałam że te wakacje coś zmienią w moim życiu ale to były tylko złudne nadzieje. W niedziele przyjeżdża do mnie kuzynka na miesiąc ,ale wątpię czy coś ciekawego nam się przydarzy mimo że zawsze jak razem spędzałyśmy czas miałyśmy wiele ciekawych i szalonych przygód. ;)

Gość pomóżcie z filmem
Jak możesz, to opisz również mnie :P A oto jakiś banalny tekst: Nie chce mi się wychodzić z domu i imprezować, obchodząc w ten sposób swoje urodziny. Niby nie da się już tego odkręcić, ale nadal łudzę się nadzieją, że się wymigam. Starczy tyle?

Gość a ja sobie leże na łóżeczku
Chyba zostałam pominięta... :) Ja też poproszę o analizę oglądam kończący się dzień z pozycji horyzontalnej, przeglądam kafe, wcinam raz po raz kawałki arbuza. Nakarmiłam niedawno kotka i dałam mu pić... Mam bajzel, na wtorek musze mieć błysk, tylko jak, hmm? Ide sobie nalać wody do dzbanka, bo mi się skończyła... Pozdrawiam i z góry dziękuję

Gość pomóżcie z filmem
Wiedziałam, że jak ja coś dodam od siebie to autorka przestanie pisać 😭 Chyba ciąży nade mną klątwa 😭

Gość NiePrzyzwyczajona
no to ja też poproszę hmm co by tu napisać .. uczę się (pomijając te 2 mies) mam jedną przyjaciółkę, której już powoli mam dość a innych takich znajomych nie mam, mieszkam sobie sama z ojcem i tak jakoś leci mame zobacze dopiero we wrześniu, bo akurat bedzie wesele siostry. Poprawiłam i daje 2 raz bo mnie pominięto;]