Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bura koszta

zgadnijcie ile mam lat i jak wyglądam, ile waże, zobaczymy kto trafi

Polecane posty

ytytytytytytyttyy - nie jesteś osobą otwartą lecz zamkniętą.Nie robisz pierwszego kroku , nie wykazujesz inicjatywy.Nie rozmawiasz za dużo z ludzmi.Jesteś osobą niepewną siebie a zresztą czego nie zrobisz to i tak będziesz uważać że to ta zła droga.Kotłują ci się myśli w głowie , boisz się odpowiedzialności najchętniej byłbyś/aś dzieckiem beztroskim.Potrzebujesz oparcia w innej osobie, takiej ci brakuje, również reagujesz nerwowo na stresowe sytuacje przy okazji raniąc innych.

Gość zulek xD.
tak szczeze mowiac chu* mnie to obchodzi ;/ ale a pewno jakas gowniara z ciebei

transylvania_avenue - od Ciebie wyczuwam cynizm, jesteś osobą kalkulującą .Nie wyczuwam duszy artysty lecz pragmatyzm.Jeśli chodzi o płeć to facet bądź kobieta z ukierunkowaniem na testosteron. Ważna dla ciebie jest fizyczność choć w osobie własnej nie masz do siebie dużych wymagań. Pojawia się u ciebie szyderstwo ukryte do osób które wg ciebie potocznie są gorsze. Z czego dobrze się uczysz , masz zdolności z jakimś przedmiotem , może matematyka, informatyka.

jeśli komuś sie coś nie zgadza to proszę pisać, może odnajdę u siebie błąd związany w pewnej dziedzinie

Czuję się pominięta:( chyba, że z mojego tekstu nie da się nic wywnioskować

Gość transylvania_avenue
To był krótki tekst i ciężko być precyzyjnym, niemniej robi wrażenie. Trafność niby fifty fifty, ale i tekst stylizowałem. Szacun zatem ;)

Gość pomóżcie z filmem
Ej no... Ja też chcę, żeby mi "powróżono" 😭

Gość pomóżcie z filmem
Kafe jest już sprawne. Przynajmniej u mnie :classic_cool:

Gość transylvania_avenue
co do błędów, to tak: szyderstwo - albo występuje u mnie względem każdego solidarnie, albo względem nikogo(no pragmatyzm, pragmatyzm). Można rzec tak: występuje względem każdego, ale nie w pejoratywnym znaczeniu tego słowa, nie jest motywowany np. chęcią dowartościowania, a chęcią poznania, jak ktoś odnajduje się w kłopotliwej dlań sytuacji. Fizyczność jest dla mnie bardzo ważna, ale i wobec siebie mam wymagania w postaci przynajmniej półtora godziny ćwiczeń raz na dwa dni. Niepotrzebnie połączyłaś kalkulację z matematyką i informatyką, ale tak, mam swoją broszkę, jakieś naukowe... perspektywy :) A teraz ja bym Cię poprosił o to, w jaki sposób doszłaś do takich a nie innych wniosków(zwłaszcza ta fizyczność mnie nurtuje. Chodzi o sposób posługiwania się językiem i to, że w tekście pojawił się błąd, czy o co innego?)

Fleur. - oczywiście tekst mały. Również nie wyczuwam charyzmy i wykształconej osobowości co może świadczyć że jesteś młodą osobą.Toczysz beztroskie życie.Nie widzę u ciebie kompleksów i podejście do życia radosne.Nie masz problemu z nawiązaniem kontaktu z rówieśnikami .Uczysz się przeciętnie.

Gość a co mi tam, będę pijaczką
A ja bym mogła wywnioskować, że fleur jest młoda po nicku (to pewnie ta z harego potera) Sądząc po postaci jaką była fleur, można też wywnioskować, że nie ma znacznych kompleksów :classic_cool: Ha! Też mogę być wróżką :D :P

No ja aż taka młoda nie jestem:P i uczę się ponadprzeciętnie;) kompleksów rzeczywiście raczej nie mam

transylvania_avenue - wyczytuję ze stylu pisania, tematyce inaczej pisze osoba wrażliwa, artysta a zupelnie inaczej pragmatyk. Można nawet zobaczyć że ktoś sie śmieje cynicznie a ktoś ma łagodny uśmiech. W realu mam duże sukcesy w kontaktach z ludźmi.Przewidziałam np u siebie w firmie że dana osoba nas zdradzi , wiedziałam że stanie się to w przeciągu kilku miesięcy.Nie mieliśmy ze sobą kontaktów, nie rozmawialiśmy, to było wyczucie na podstawie gestów, patrzenia , uśmiechu. Sprawdziło się w 100 % - zdradził po upływie dokładnie 5 i pół miesiąca.

Gość transylvania_avenue
najbardziej szokujące jest to, że jasno dajesz do zrozumienia brak merytorycznego przygotowania ze swojej strony, tylko też... pragmatyczną skuteczność obserwacji. Powinnaś zrobić psychologię, czy cuś. Wielki sza ;]

agresywny toster - nie widzę tekstu sad_girl_ - tekst dość lakoniczny typu są wakacje i sie nudzę , mało można coś wygrzebać odnośnie osobowości Uwazasz że wakacje mogą ustanowić przełom w życiu.Nie wychodzisz naprzeciw wyzwaniom, potrzebujesz wsparcia drugiej osoby.Masz pragnienia których boisz się ujawnić a czas płynie.Odkryj się bardziej , druga osoba za ciebie tego nie zrobi. teksty bardziej konkretne są lepsze

Gość pomóżcie z filmem
A ja zostanę zinterpretowana?

Gość pomóżcie z filmem
Ja się nie czuję pominięta, tylko ignorowana 😭

Gość NiePrzyzwyczajona
ja też już poczułam się ignorowana już drugi raz post wkleiłam, może za krótki tekst?

Gość ja też jestem kobietą
a mnie też rozkminisz? myslę że to jest trochę jak z horoskopem, strzelisz uniwersal i kazdy pod siebie dopasuje... ale ciekawość mnie męczy co tez możesz o mnie wywnioskować:D

Gość trafiona czym popadnie
szlag mnie trafia i płakać mi się chce, tak na zmianę. Dlaczego wszystko w moim życiu rozbija się o te cholerne pieniądze? Dopłata za wodę przyszła - kupa kasy. Usłyszałam o sobie, że jestem nadto rozrzutna mając ważniejsze wydatki, co, owszem, jest prawdą, tylko dlaczego całe życie mam sobie wszystkiego odmawiać? Przykro mi, ze inni mają więcej niż ja, ze mają lepiej niż ja. nie czuję, ze jestem materialistką, ale te cholerne pieniądze.. zbyt monotematycznie było?

Tak mam jedno pragnienie którego boje się ujawnić: żeby osoba którą kocham wróciła do mnie (wyjechała zagranicę i jest zależna od rodziców ,gdyż ma 17 lat) może mi powiesz czy ta osoba wróci? Jak nie to strzele se w łeb. I ave.

hej, jest tu kto?

Gość _angel_
dlaczego mnie pomijasz? czy nie jesteś w stanie zanalizować mojego tekstu?

hej, psychomanio