Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfgjkijkamm

CZARNA SUKIENKA- jakie dodadki? HELP

Polecane posty

Gość asdfgjkijkamm

hej mam pytanie, jutro ide na slub i wesele i mam czarna sukienke, cos takiego tylko ze czarna ; http://i.pinger.pl/pgr33/e8c826560011d2ef4afd52bc/reserved%20129%20z%C5%82.jpg no i mam do tego czarne szpilki, nie wiem co dalej? Jakie dodatki ? jakies bransoletki czy kolczyki? Mam troche tego ale nie wiem co wybrac, jak by co moge jutro rano cos na szybkosci kupic, ale co bedzie pasowac? dodam ze moj facet ma czarny garnitur i taka jasna filetowa koszule i ciemno fioletowy krawat. Zakaldac cos fioletowego , czy moge cos innego? Pasowal by np turkus?

Gość huehuehuehuehe
srebrne :)

fajnie by mogl wygladac jakis duzy kwiat przypiety na pasku, podobny we wlosach, jakis ladny naszyjnik dobrany kolorem do kwiatow

Gość asdfgjkijkamm
niby tak ale co ja zakladam mam wrazenie ze nie pasuje, np mam fajne turkusowe kolczyki i bransoletki, ale mam wrazenie ze wygladam jak wsiur w nich, przez to nie wiem jak zrobic paznokcie u nog i rak i ogolnie fatalnie jest

polecam fiolet, róż, biel, wrzos :) coś w tej tonacji, ale niekoniecznie musisz pasować kolorystycznie do partnera (chociaż mi się to podoba), więc turkus tez będzie fajny :) proponuję duże wiszące kolczyki oraz grube branzolety - najlepiej więcej niż dwie albo małe kolczyki wkrętki i duży naszyjnik, ponieważ sukienka to tuba, wtedy możesz podarować sobie branzoletki :)

Gość asdfgjkijkamm
z tym ze ta sukienka ktora pokazalam nie jest identyczna z ta co ja mam, jest zblizona z kroju alemoja ma taka falbanke, ogolnie do dupy bo teraz mi nic do niej nie pasuje i ogolnie zle sie w nije czuje, mam wrazenie ze wesele przez to bede miala d o dupy. ogolnie tak, widzialam dzis fajne , spore, w kolorze zlotym kolczyki, niby ze złote. Takie duze pelne kulka ina nich male nie pelne. Moze one by wystarczyly? Niech ktos poradzi, i do tego jak paznokcie zrobic, dodam ze frencz odpada bo nie umiem sama , a troche za pozno na kosmetyczke

Gość asdfgjkijkamm
o wlasnie mnie oswiecilo!!!! mam swietny cien do oczu filet wpadajacy z złoty, do tego te złote duze kolczyki, mysle ze bedzie bosko, jak sadzicie??