Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czantoria8

Czym ja odpycham tych facetów ???????

Polecane posty

Gość czantoria8

nie ukrywam jestem dziewczyną dosc towarzyską przeklnę, wypije sobie piwo, zapale papierosa ale mimo to staram sie zachowyweyac normalnie,byc sobą -nie bede przeciez udawac cichej i niesmiałej na siłę. nie ze sie chwale tylko poprostu mam oczy i smię twierdzic ze jestem ładna, wszytsko mam na swoim miejscu, dbam o siebie aczkolwiek nie jestem jakąs plastikowa lala z 10cm tipsami czy totalnie zdzirowato ubrana. ubieram sie kobieco, lubie odslonic nogi dekolt czy załozyc wyzsze obcasy.mozna ze mna porozmawiac na kazdy temat, raczej jestem w stanie "stolerować każdego". i gdy juz trafie na jakiegos chlopaka to albo jemu zalezy odrazu w stosunku mnie na sexie i nie ukrywa tego wobec mnie , albo spotykamy się poprostu "chwilę".... juz tyle razy próbowałam by z kolejnego po nieudanym spotykaniu sie z następnym chłopakiem cos wyszło - i nic :( z tej mojej desperacji angazuje sie za bardzo (oczywiscie nie pokazujac tego nadmiernie danemu chłopakowi) są chwile ze płacze po nocach bo np nie odpisał lub nie obebral telefonu.... tyle jest dziewczyn roznych beznadziejnych i jakos maja chlopaka , a ja nie... dlaczego? to jest powodem ze caly czas jestem smutna :(

Gość czantoria18
dodoam ze mam niespełna 18 lat.

Gość f56666
może się ciebie boją :P

Gość fffsssffff
skoro jestes taka wspaniała to po ci facet?:D

Gość ejbisi
Nie martw sie tez tak mialam, chlopcy sa niedojrzali i napaleni. Swojego ukochanego poznalam jak skoczylam 18 lat, takze nie trac nadziei :)

Gość xiugfdpiwu
daj spokój, ja czekałam dużo dłużej, miałam 25 lat gdy po raz pierwszy byłam w związku, wcześniej tylko krótkotrwałe przygody. No i ten pierwszy zwiazek, teraz już małżeństwo trwa do dziś. Czekaj cierpliwie, wszystko z Tobą jest ok. Trafi się ten właściwy.

Gość czantoria18
ale inne dziewczyny mają...... podam przykład spotykałam sie z pewnym chloapkiem, kontakt sie urwał przez jego brak odzywania się przez komorke.... ja jestem taka ze moim zdaniem to chlopak powinien pierwszy do dziewczyny napisac, zadzwonic.... oczywiscie ja tez pierwsza nie raz napisała etc. ale to powinno byc od czasu do czasu według mnie. nie bede latac za jakims jak suka .... całe zycie bylam przekonanan ze nie lubią takich ktore sa namolne, lataja za nimi itd. jednak ostatnimi czasy czuje ze jest inaczej :O

Gość czantoria18
aha i teraz sie okazało ze ten chłopak juz daje czadu z inną..... moze nie najgorsza.... ale wiem że napewno nie jestem od niej gorsza ....

nie ma nic bardziej odpychajacego od takiego widoku: laska odstawiona, ladna, zgrabna, obcasy, swiecidelka, fajka w gębie, browar w drugiej i co drugie slowo "kurwa". dlatego chodze w dresie;d

Gość czantoria18
nie - to nie tak. jestem poprostu dziewczyna ktora lubi postawic na swoim. jestem nerwusem. moze stad te czasami przeklenstwa

Gość palacz nałogowy
nie toleruje palenia u kobiet to raz nie toleruje przeklinania u kobiet to dwa nie lubie jak kobieta pije to trzy

Gość palacz nałogowy
nie toleruje palenia u kobiet picia i przeklinania jak większośc mężczyzn

Gość palacz nałogowy
nie toleruje palenia u kobiet picia i przeklinania jak większośc mężczyzn

Gość to jesteś penerą
z tego co widze pijesz palisz ubierasz się wyzywająco ja bym takiej nie chciał

Gość no faceci tacy są
większosci chcą tylko seksu

Gość nbuy
smieM twierdzic, popracuj lepiej nad ortografia, bo wartosciowi faceci nie lubia posuwac prymitywow:O