Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkaakredkaaa

DIEWCZYNY JAKIEJ FIRMY PĘDZLE DO MAKIJAZU POLECACIE?

Polecane posty

Gość edkaakredkaaa

co myslicie o pedzlach reni-nail?

Gość wyglada fajnie
ja uzywam bare escentuals - dokladnie mam jeden do rozprowadzania cieni do oczu chyba buff&line i jestem bardzo zadowolona, roz mam juz z pedzlem w opakowaniu a puder ma gabeczke wiec nie potrzebowalam dodatkowych

Gość wyglada fajnie
a te reni-nail jak patrze to oferuja tylko pedzelki do makijazu paznokci

Gość katarzynawolska1
Ja polecam pędzel do cieni z Annabelle Minerals. Od dłuższego czasu używam pędzli do makijażu z tej firmy dlatego,że są świetnie wykonane i nie są drogie.

Gość milena 247
Ja kupuję zestaw pędzli HAKURO H74 na www.kosmetykomania.pl . Ten model najbardziej mi podpasował z szeroko dostępnej oferty, którą testowałam od dłuższego czasu :)

Ja polecam pędzle z Ecotools. Mam 2 pędzle od kilku lat i nadal są super mięciutkie i nic się z nimi nie dzieje. Kupiłam też tańsze pędzle w hebe (takie z czarną matową rączką), ale są beznadziejne, ciągle wypada z nich włosie, ale do tego stopnia że mam w nim całym twarz po zrobieniu makijażu. Potem przez cały dzień mam je na ubraniu i wpadają mi do oczu. Naprawdę trzeba patrzeć co się kupuje

Gość sabinka8761
Uwielbiam pędzle do makijażu z Annabelle Minerals. Są bardzo solidnie wykonane i nie są drogie. Mój faworyt to pędzel kabuki używam go od ponad roku i nawet po wielokrotnym myciu jest jak nowy.

Gość weronikaskorupka1
Może pędzle do makijażu z Annabelle Minerals.Ja i koleżanka mamy pędzel do różu z ich firmy i mimo ciągłego mycia wygląda jako nowy.

Gość gość
Ja uwielbiam pędzle od www.kosmetykomania.pl . Znalazłam tam wszystkie niezbędne do codziennego makijażu. Uwielbiam ten sklep, mają również dużo fajnych, zagranicznych kosmetyków, polecam :)

Gość Frania J
O piękną twarz można zadbać nie tylko kosmetykami. By dobrze je nałożyć a nasz makijaż wyglądał idealnie trzeba mieć odpowiednie pędzle. Sporo już czytałam i zestaw pędzli Sunshade Minerals https://puderek.com.pl/zestawy-pedzli-d ... m15cz.html nie jest drogim a dobrym jakościowo zestawem pędzli.

Gość Annnkanna
Mam te z Annabelle i faktycznie warto, tak jak piszesz niby nie drogie ale świetne, jakość pierwsza klasa

Gość gość
też mam annabelle pędzel, bo i podkładu z tej firmy uzywam

Ja od paru miesięcy mam pędzle z eshopannabelle. Są bardzo dobrej jakości i nie są drogie. Moim faworytem jest pędzel do podkładu bo nakładam nim sypki podkład mineralny, a nie zostawia plam jak moje wcześniejsze pędzle. 🙂

Gość Ajka

Nie ma lepszych od Jessup z aliexpress. Za niską cenę mamy świetnej jakości pędzle. Solidne, miękkie.

http://s.click.aliexpress.com/e/bdG3L05S