Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperatka77

stare .....małżeństwo

Polecane posty

jestem już wiele lat z moim mężem . Zostawiłam dla niego wszystko co było dla mnie w tamtym momencie ważne....męża, miejsce zamieszkania, prace, straciłam wszystkich znajomych....kawałek rodziny. Przeszłam dla tego związku przez największe piekło: rozwód zbuntowane dziecko... Zyskałam cudowne życie spokój, miłość, radość...ale to nie trwało zbyt długo. Spełniłam swoją rolę i poszłam w odstawkę.Tak to może brzmi śmiesznie ale tak jest. Nie miał szczęścia do kobiet i wymyślił sobie, że znajdzie kobietę z dzieckiem, która urodzi mu dziecko i da mu święty spokój! I tak się stało ślub, szybka ciąża a teraz piekiełko..phi Masz kobieto co chciałaś! Od dnia zajścia w ciąże praktycznie nie uprawiamy sexy po co ? przecież nie chce mieć więcej dzieci - jak się zgodzę na kolejne to może ...nasze dziecko ma już 6 lat! A teraz okazało się, że jestem taką straszną wiedźmą, że wszyscy koledzy dziwią się, że nie trzyma mnie pod dachem. prawda jest inna za stara, za gruba ....no i co ważniejsze nie pasuje do obrazka!! poradźcie co ja mam robić! W padłam przez to wszystko w depresję i nerwicę, nikt się nie liczy z moimi uczuciami i czuję się niezwykle niekobieco. pomocy....

Gość julka kulka
wspolczuje ci...ja moze mam inna sytuacje ale takze niezbyt ciekawa przez ktora nabawialm sie nerwicy i depresji:( jestem sama z tym wszystkim, nie mam znikad pomocy