Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedzi

CIĄŻA? PILNE!

Polecane posty

Gość Proszę o odpowiedzi

Witam. W dni płodne ( wyliczone kalendarzykiem i potwierdzone obserwacją śluzu ) uprawiałam seks z chłopakiem. Mieliśmy prezerwatywę, nie zsunęła się i w ogóle nic się jej nie stało a dodatkowo on kończył .. na moim brzuchu ( wyszedł sporo przed wytryskiem, jakieś 5 minut ). Wiem, że w takiej sytuacji ciąża jest niemożliwa, ale ja boję się, że pewną ilość spermy mogłam przenieść w okolice intymne ( nie do pochwy tylko tak z zewnątrz, o choćby w toalecie przy podcieraniu, bo już sama nie pamiętam czy ręce umyłam...:( ). Czy gdyby tak się stało to istnieje duże ryzyko ciąży ? Plemniki chyba nie przedostały by się dalej ? Dziękuję za odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedzi
upupupup!

Gość emilka18884
na pewno nie masz o co się martwic. plemniki musza się wydostać po cisniemien bardzo głęboko żeby mogło dojść do zapłodnienia

Gość Proszę o odpowiedzi
Bardzo dziękuję za NORMALNĄ odpowiedź :) Bo na innych działach zostałam objechana i nazwana gimnazjalistką, kiedy ja się zwyczajnie denerwuję :P

Gość emilka18884
nie ma za co:) wiesz miałam podobna sytuacje i tez się trochę obawiałam ale wszystko w porządku i Ty też nie masz się co martwić, a ludzie są różni i nic na to nie poradzimy:P

Gość Proszę o odpowiedzi
No dlatego się z nimi nie wykłócam tylko dziękuję, bo w sumie jak mi ktoś pojedzie to wiem, że tak głupie jest to o czym pomyslałam, że od razu mi lepiej:P

Gość emilka18884
:) czasem i tak bywa:P

Gość damisia
ej ej ej,nie potrzeba raczej wielkiego ciśnienia...była tu dziewczyna która zaszła w ciążę przez to jak facet wsadził jej w pochwę palec na którym była sperma...

Gość Proszę o odpowiedzi
No ale chyba MOKRA sperma ? ... Ku*** dziś powinnam dostać okres, a go nie ma :O

Gość Proszę o odpowiedzi!
No... poczytałam i luzik. Wiadomo -wiedza :classic_cool: Wyskrobie skurwysyna łyżką w ostateczności i ch.uj :classic_cool:

Gość Milani
Nie, to jest nie mozliwe, nie masz sie czym obawiać:) Teraz to ja mam wiekszy problem;(

Gość Proszę o odpowiedzi
A jaki masz problem ? :*

Gość Proszę o odpowiedzi
Taki sam nick tylko z " ! ", nie wiem co to ma być, nie wiem o co Ci chodzi - idź już.