Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkakka

kłopoty z mężem

Polecane posty

Gość anetkakka

witam! czy wybrałybyscie dom samotnej matki czy mieszkanie z męzem który się znęca psychicznie tzn mowi że ma mnie dość, ze chce sobie znaleść kogoś innego, gada że bedzie mnie zdradzał, mówi cyt.:" po co siedzisz ze mną na siłe..? no idź sobie!!!" on nie chce spędzxać ze mną czasu tak jak kiedys, wogole prawie ze sobą nie rozmawiamy, nie spimy nawet w jednym pokoju, on powiedzial ze woli stać w burdelu na ochronie niż pracowac normalnie i miec normalną rodzinke. jestem w 8miesiacu ciąży.a ja nie mam dokąd pojsc , nikt z rodziny mnie nie chce przyjąć! co myslicie czy lepiej jeszcze pomęczyc się pół roku dac dziecko do żłobka i iść do pracy i sie wyniesc do jakiegos malego pokoikuu z kimś na spółę? czy lepiej juz teraz iść do domu samotnej matki...???? nie wiem co robic? bo byscie zrobily na moimmm miejscu???

Widziały gały... a tak serio to Ci współczuje to gnida a teraz ty będziesz miała plakietkę samotnej matki która mogła uważać komu daje dupy

Gość mamućka
to zakrawa na znęcanie psychiczne....

Gość anetkakakaka
mam 21 lat, mąż jest dziwny, kiedys spedzal ze mną mi łę chwile, rozumielismy sie, dogadywalismy, cieszyl sie że bedziemy mieli dziecko, a teraz sie dziwny zrobil, nie chce wogole spedzac ze mną czasu,.,., wyzywa mnuie m wypędza, a ja nie mam wsparcia w rodzince... co radzicie>>>???

Gość odejdz od niego
szkoda Ciebie i dziecka

Gość finezyjaa
odejdź , będzie tylko gorzej. A może jak odejdziesz to oprzytomnieje, choć na to bym nie liczyła. Samotna matka jest lepsza niż znerwicowana, poniżana matka. Dziecko będzie szczęśliwsze tylko z tobą, niż mając też tatusia i wieczne awantury wyzwizka.

Gość hffhuf
to już jest Twój kolejny post na tym forum prawda? trudno jest doradzić w Twojej sytuacji. Naprawdę nie rozumiem ani Twojej mamy ani babci... z jednej strony przemoc psychiczna w domu z drugiej strony dom samotnej matki... Znasz kogoś kto był kiedyś w takim domu? Gdybyś z kimś porozmawiała łatwiej byłoby Ci podjąć decyzję. Nie licz na to, że Twój mąż się zmieni po narodzinach dziecka. Pewnie będzie mu przeszkadzać płacz i wcale nie będzie wracał do domu.