Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gasolinka

spoznilam sie z kilkoma tabletkami anty z jednego blistra..

Polecane posty

Gość Gasolinka

hej dziewczyny, moze mi pomozecie troche, bo dreczy mnie jedna kwestia... a wiec...2 tygodnie temu mialam randke...owocna ze tak powiem, choc zupelnie tego nie zakladalam !! dlatego nie zabralam ze soba tabletek anty...myslalam, ze bede w domu przed 23 /hahaha coz za debilizm zakladac takie cos/ no ale do domu dotarlam o 23 ale nastepnego dnia... tabletki zawsze zazywam kolo 20, no wiec wzielam 2 naraz... choc to i tak bylo po 24 h i do tego pominieta tabletka byla piątą tabletka czyli zostala pominieta tabletka z 1 tygodnia... tak wiec przyjelam 2 naraz, kolejna wzielam normalnie a juz 2 tabletki z 2 tygodnia znowu z mega opoznieniem... generalnie caly 2 tydzien byl w kratke... i zastanawia mnie fakt jakie jest prawdopodobienstwo, ze moge byc w ciazy ???? prosze Was o odpowiedzi... dzieki i pozdrawiam !!

Gość hejo
jak dla mnie prawdopodobieństwo duże. chociaż sama kiedys miałam podobne . zapomniane w pierwszym tyg i odpuściłam , ikochałam się " do końca" bez zabezpieczenia i nic sie nie stało

Gość jbjhh
mialam tak kilka dobrych razy, i nic mi nie bylo, i tez kochalismy sie do konca, musialabys byc niezlym pechwocem..

Gość Maja:):)
to chyba zalezy od szczescia czy tez od tego jakiego masz pecha, na pewno prawdopodobienstwo jest wieksze niz jakbys brala regularnie. Musisz poczekac na krawienie, tak bedzie najlepiej bo nikt Ci tutaj nic nie powie na 100%, ale nie martw sie za duzo, pewnie wszystko bedzie ok:)