Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczek_pomidorowy

od jutra słomiana wdowa - czas na generalny remont ciała i ducha:)

Polecane posty

Gość soczek_pomidorowy

Dzisiaj w nocy mój facet wyjeżdża na parę tygodni. W tym czasie planuję: wybielic ząbki odświeżyc fryzurkę:) schudnąc 8kg i odświeżyc również garderobę bieliźnianą:) Chcę,żeby po powrocie padł z wrażenia:) Chociaż staram się,żeby na codzień padał z tego powodu:) Jednak ostatnie piwka ze znajomymi,ciasteczka i lody poszły tu i uwdzie.... Start od jutra. Jeśli ktoś chce dołączyc do remontu ogólnego to zapraszam:)

Gość LaChatNoir
Ja zycze powodzenia:) U mnie odwrotnie, narzeczony wraca za 3 dni, po 1.5mies nieobecnosci. Ja przefarbowalam wlosy na braz(wczesniej mialam wyblakly rudy), pozbylam sie tradziku(antybiotyki), schodlam 5 kg, ubylo mi 7cm w talii, pozbylam sie cellulitu i teraz ostatnimi dniami jeszcze staram sie wybielic zeby. Mam nadzieje zauwazy roznice :D Uda sie!:)

pierwszy dzien mam za sobą. jest trochę ciężko bo mam ogromną ochotę na coś słodkiego... Ale trzymam się dzielnie! :) Dzisiaj wypiłam kawę z mlekiem i zjadłam 2 kromki ciemnego pieczywa z masłem. wieczorkiem zjem sobie jakiś jogurcik większy i będę pic wodę:)

Gość Problemalistyczna
Ja podobnie! :) Mój mąż wyjechał, a ja za 2 miesiące do niego dołączę i mam zamiar Go oczarować swoim nowym wyglądem :D Zmiana fryzury Odchudzanie... tutaj mam zamiar wspomóc się body space :P Totalne przemeblowanie garderoby :)