Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerrrwona

Dlaczego niektórzy faceci jak jadą samochodem

Polecane posty

Gość czerrrwona

To trąbią na niektóre kobiety Zwalniają i się gapią jak cholera Albo jak jedzie jakaś "drużyna" to wszyscy łeb przez okno wystawiają i się gapią Czemu ma służyć takie zachowanie?

Gość microcosmos
podniesieniu poczucia wartosci niektorych kobiet :D:D:O

Gość na ładne kobiety
zawsze sie patrzą nawet jak obok siedzi żonka:D:D:D aż mi szkoda tych biednych kobiet to bezczelne ja idę w kiecce a on patrzy za mna

Gość ntrnt9pht4tntrnwnwor
ha ha ha czasem jak jedziemy z moim facetem to on trbi na jakieś beznadziejne laski, a te przystają i rozgladaja się w kółko- fajny ubaw mamy, że potem taka sie zasatanwai czy jest taka piękna, ze jechał z dziewczyną a na nią trąbił :)

Gość na ładne kobiety
wtedy masz ubaw ale jak już patrzy na ładne to chyba uśmiech schodzi z twarzy:P

Gość ntrnt9pht4tntrnwnwor
p[o to ma oczy żeby się patrzył na ładne nawet sami komentujemy razem ładne kobiety, co za problem, nie jestem zakompleksioną babą, która przeżywa przez tydzien, ze jej facet popatrzyl na inna

Gość na ładne kobiety
to dobrze ale szczytem prostactwa jest chyba komentować każdą kobietę i przygnębiać te brzydsze .. wstydź się!

Gość amicadilmondo
trabienie, zeby zrobic sobie jaja z kogos jest dosc prymitywnym zajeciem... :O :)

Nie masz się zbytnio czym chwalić tak Cię bawi naśmiewanie się z dziewczyn? :o A trąbią przeważnie na te jakieś fajne dziewczyny albo tak jak w przypadku tej laski która śmieje się z lubym

Gość dziewczę z kafe
ntrnt9pht4tntrnwnwor--całkiem możliwe, że te beznadziejne laski słysząc trąbienie myślą po prostu że to ktoś znajomy przejeżdża, nie każdej trąbienie kojarzy się z idiotycznym podrywem tak jak Tobie..

Gość ale macie problemmy
to chyba miło czasem jak facet się uśmiechnie do nas z auta

Gość zaka 20
przecież to idioci niewyżyci z reszta jak kazdy facet

Gość Ja Ci prawdę powiem
Sama zwalniam i się gapię jak widzę ładną dziewczynę więc co się dziwić facetom:D Krew nie woda:D

Gość pupppppka
za mną czasem trąbią a teraz jak słonce przygrzewa to jeszcze bardziej się nasiliło

Gość string puppa
Mnie też podrywają nawet na ulicy :P

Gość laaskaaaa
faceci niekoniecznie trąbią i zwalniają latem jak widzą ładną dziewczynę, tak samo miałam w środku zimy, byłam ubrana w bezkształtny płaszcz mimo to jakimś cudem facet mnie zauważył i przepuścił, zatrzymując samochód w niedozwolonym miejscu, w któym chciałam przejść :classic_cool:

Gość laaskaaaa
a samochód jadący za nim mało go nie uderzył:) normalnie masakra:P

Gość hahahahahahahaa
ja się śmieje z paszurek i trąbie za nimi a te debilki jeszcze włosy poprawiają i myślą że to podryw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak że jestem przystojny podrywam tylko niezłe sztuki i nie w taki sposób że trąbie czy coś.. trąbie tylko w żartach na brzydalki a one pewnie się potem chwalą że przystojniak je podrywał

Gość facet z klaksonem
jak widze zgrabna dupcie, to trabie, zeby sie obejrzala, zebym mogl sprawdzic czy i z przodu warta zainteresowania. Jak juz ja mine, to sie nie bede ogladal, bo niebezpiecznie, a w lusterku kiepsko widac - ot, i cala tajemnica trabienia.

Gość darmowa informacja
Trąbi się na idiotki co by mieć ubaw i pokazać swoją wyższość seksualną czy też gotowość do odbycia stosunku płciowego! Podryw taki stosują mężczyźni najmniej wykształceni, którzy posiadają konta na portalu-nasza klasa!

Gość ilona 17 lat solarium
Hahaha faceci to idioci a kobiety które sobie na to pozwalają w swoim towarzystwie to jeszcze większe idiotki