Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgbgbgb

jak zablokowac numer nękacza w plusie? ile to kosztuje??

Polecane posty

Gość bgbgbgb

?

Gość bgbgbgb
u mnie nie ma takiej opcji ani czarnej listy;/ moge jedynie zrobic zeby jak dzwooni był sygnał zajetosci natomiast sms-y normalnie przychodza a tego własnie niechce

Gość mjnjnn
nie mam takiej opcji ;/

Gość mjnjnn
mam samsunnga u 700 ale takiej opcji nie mam

Gość
no to pozostaje ci zmienic numer albo model telefonu

Gość Johny Canada
w moim zwyklym samsungu mam takie opcje c3050

Gość różowy Polo koszulek
ja mam samsung j700i i mam wiele opcji, Ty na pewno też masz tylko może nie możesz znaleźć. zresztą zaraz sprawdzę w necie czy Twoj ma teopcjie ale powinien miec bo to nie jakis stary model

dobra znalezione na forum pclab Witam. Przez przypadek zablokowałam pewien numer telefomu w moim telefonie (samsung U700) wchodząc w spis połączeń i w "dany numer" następnie w opcje i dalej "dodaj do listy blokowanych numerów". Numer został zablokowany i jak dzwoni osoba do mnie z tego numeru automatycznie jest odrzucane to połączenie i pokazuje mi jako nieodebrane połączenie Próbowałam jak moglam to odblokować ale nic z tego nie wyszło Proszę o pomoc - jeśli ktoś wie jak odblokować ten numer... czyli da sie :) szukaj szukaj napewno znajdziesz jak jestes z Warszawy to możemy sie spotkać i Ci to ustawie

Gość mjnjnn
naprawde szukałam i nie mam pojecia jak sms-y zablokowac;/ połaczenie zrobiłam w automatycznym odrzucaniu i nie mam problemu tylko te sms-y:/

Gość mjnjnn
połaczenia juz zablokowałam;)

Gość nic nie może wiecznie trwać
będzie nękał z innego numeru :(

Gość nic nie może wiecznie trwać
A on jest kurcze wąsatym brzuchaczem :O

Gość mjnjnn
?

Gość mam to samo co ty
operator nie ma prawa blokowac, wiec przez operatora tego nei zrobisz. telefon to tylko telefon, zmien na jakiegos samsunga, nie wiem j700i to jakas taniocha a tam masz takie opcje, masz tez taka opcje na bank w e250 a to w ogole za grosze teraz idzie. zmien telefon, bo zmiana numeru to ew. koszty (jak masz na abonament numer to jest 61 zl), a telefony teraz tanie sa

mi sie wydaje że większośc samsungów ma tę opcję , a czy samsung j700i to taniocha ? nie powiedziałbym , wprawdzie nie kosztuje tylko co jakies ajfony , kupiłem rok temu za 300 zł bez simlocka i jest świetny!!! tyle opcji ma co, te nowe dotykowe Avile, Omnie...itp.

Gość mam to samo co ty
no, ja kupiłam nówkę za niecałe 100 zł ale to było na aukcji w pracy :P

Gość mam to samo co ty
w razie czego wibre ma 🖐️

Gość fvggtgtgtg
dlaczego w j 700 mozna blokowac sms-y a w u700 juz nie?:/ przeciez ten drughi stoi pietro wyzej niz ten wczesniejszy

Gość fvggtgtgtg
to moze powiedz jak blokujesz te sms-y bo u mnie wchodze w sms-a od kogos i sa opcje-odpowiedz, przeslij dalej, połacz z nadawca, usun, przeniesc do pamieci,. przeniesc do moich katalogów, dodaj do ksiazki tel, drukuj przez bluetooth,zapusz jako szablon,zablokuj(w tym przypadku jak widze chodzi o zablokowanie samego sms-a zeby nie mozna bylo go usunac a nie sms-ów przychodzacych bo juz probowałam)

Gość urszula kochanowska
zadzwoń do biura obsługi klienta i spytaj,pamiętam,że jakiś czas temu zablokowałam smsy,musiałam wysłać sms-a na jakiś nr i napisać STOP,czy coś podobnego,z tym,że tylko blokowało smsy (to jakieś reklamy były) nie wiem,jak jest w przypadku dzwoniących telefonów,ale jak widzisz-u każdego jest inaczej,więc najlepiej zadzwoń do plusa,bo tu pewnej odpowiedzi nie dostaniesz :-)

Gość urszula kochanowska
aha,chyba za 1 nr płaciłam złotówkę (blokowałam wtedy trzy),to było jakiś czas temu,więc już dobrze nie pamiętam,może od tego czasu coś się zmieniło

hey ja tez mam problem mam nokie 6111 i tez mnie nęka jeden koles i niewiem jak jego numer zablokowac

hey ja tez mam problem mam nokie 6111 i tez mnie nęka jeden koles i niewiem jak jego numer zablokowac

Gość Miraclee.
Mam telwfon LG GT540 i chce zablokować numer . Ponieważ dzwoni do mnie i rb sb ze mnie jaja. ! ; / A nw jak to zrobić . I nie wiem gdzie jest czarna lista czy grupa zablokowani . ! POOOMOCYYY . !!

Gość linboibi
w samsungu monte tez sie nie da zablokowac smsow;/

Gość gość
wchodzisz w ustawienia-aplikacje-wiadomosci-sms i wodaj nr do listy blokowanych

Gość gość
też mam podobny problem ale z smsami? Wie ktoś jak zablokować? Znajomy mi mówił coś o instalacji specjalnego programu albo antywirusa na tel bo podobno niektóre mają taką opcję blokowania

Gość gość
ja w moim SE XPERIA dodałam delikwenta do kontaktów i przekierowałam połączenia na skrzynkę. Zadziałało :)

Gość gość
Pomocy jak zablokować nr w noki 302 ? PILNE !

Gość gość
Ja mam samsung galaxy mini i nie widzę tu takiej opcjii pomocy:(