Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka1111

Matka 15 latka.Problem

Polecane posty

Gość Matka1111

Witam.Jestem matką 15 latka który zakochał się w 12 latce.Boje się ze z tego powodu ktoś go może posądzić o molestowanie albo nawet pedofilie.Co powinnam robić ?

Gość zakazać mu się spotykać
z tą gówniarą !!!!!!!!!!!!!Powinien się oglądać za dziewczynami w swoim wieku a nie za dziewczynkami!!!!!!!!!!!!!!

Gość to jest normalne 22
normalne!

Gość ?????????????????????????
xd...:) przeciez miedzy 12 latką a 15 latkiem nie ma duzej różnicy wieku...

Gość cdscd
jaka pedofilia? pedofilia zaczyna sie gdy on skonczy 18, a ona nie bedzie miec skonczonych 15. gorzej, jak wpadna, bo przeciez 12 latka juz ma okres :)

Gość wariatkaxdxdxd
No nie powiedziałbym...zalezy jaka jest ta 12 latka.Bo jak wygląda na swój wiek albo młodziej to miesiączki na pewno nie miala

Gość tez matka
powinnas z nim szczerze o tym porozmawiac,wytlumaczyc,ze bedzie mial z tego tytulu nieprzyjemnosci a nawet moze sie to skonczyc w sadzie,gdy rodzice dziewczynki sie wsciekna,albo jezcze inaczej ojciec dziewczynki spusci mu wpierdol,albo otrze sie to szkole i kuratora itd,itp,wiele jest czynnikow negatywnych dla twojego syna. A chlopak nie ma ojca?,meska rozmowa w tym wieku tez by sie przydala,a jesli nie pomoze rozmowa i tlumaczenie,to szlaban na komputer,komorke,i wpiedol wedlug lat,bo to zakrawa na jakas dewiacje.

Gość Matka1111
Ta dziewczyna wygląda na mniej niż 12 lat .Gdzieś na 10 latkę albo 11 latkę.Ja już naprawdę nie wiem co robić....

Gość Matka1111
Jeśli chodzi do których klas oni chodzą to mój syn do 3 gimnazjum a ona dopiero do 6 klasy podstawówki!!!!!!!!!!!

Gość lola moja
hahaahhahah.... twój syn po prostu lubi młode,naiwne dziewczynki!ha

jezeli zakazesz mu spotkan z nia moze robic na zlosc i dalej sie z nia spotykac, mouze lepiej zebys ja poznala i interesowala sie co sie miedzy nimi dzieje, co robia itd a z synem porozmawiaj i tak jak ktos wspomnial tutaj wytlumacz mu na czym polega taki zwiazek

Gość Matka1111
Tylko że ona wygląda jakby miała 10 albo 11 lat!!!!! Z wyglądu dziewczynka.Co innego bym mówiła jakby wyglądała na starszą ,np.na 15 latkę albo 16 latkę

Gość eureka120
przejdzie mu, w wieku 15 lat nie istnieje cos takiego jak milosc, tymbardziej z 12latka :p ale ja gdybym miala corke w tym wieku, nie pozwolilabym sie jeszcze umawiac z chlopakiem, tymbardziej starszym, ona jest w 5klasie podstawowki a on w gimnazjum? niby 3 lata nie duza roznica, ale ona sie zaciera dopiero w pozniejszych latach

Gość Matka1111
do eureka120 On pójdzie teraz do 3 gimnazjum a ona do 6 klasy podstawówki

Gość nie bój sie
niedlugo twój synek ją rozdziwiczy:D

Gość co wam się wydaje?
Siedzicie całymi dniami na kafe i wydaje wam się, że 15latkom to tylko ruchanie w głowach, a 12latki to tylko marzą żeby stracić dziewictwo. Większość dzieci z domów, w których nie ma żadnych problemów społecznych, jak i tych "z patologii" zakochuje się bardzo platonicznie. Dzieciaki niekiedy szpanują, ale większość tych nastoletnich puszczalskich są tylko "mocne w gębie". Dzieci pewnie trzymają się za ręce i całują z języczkiem co uważają za szczyt rozwiązłości.

Gość klara1234567890
a skąd ty mozesz wiedziec co oni tam robią sami ? ona sie moze rozbierac a on jej robić palcówke.wszystko mozliwe

Gość co wam się wydaje?
Wszystko możliwe - może nawet wstrzykują sobie heroinę w łuk brwiowy. Wątpię jednak, żeby robił to przeciętny 15latke z przeciętną 12latką.

Tak spotykać się z równolatką a która 15 latka zechce rówieśnika;) To nic takiego wątpię aby zaczęli współżyć;) to pewnie takie dziecięce ,,chodzenie''

Gość Matka1111
Ona nawet mogłaby mieć te 12 lat.Tylko musiałaby wyglądać na starszą niż 12 lat.Tymczasem ona wygląda na 10 latkę.Co będzie jak mojego syna oskarżą o pedofilie ?

Gość JA NIE MOGĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK MU SIĘ TAKA JAKA JEST..DAJ SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość denisov
lol..jak mu sie ta mała podoba to świat sie na tym nie konczy.wnioskuje teraz ze on ma pewnie 16 lat bo to 3 gimnazjum a ona 12(6 klasa podstawówki) ale nawet te 3 lub prawie 4 lata różnicy nie robią problemu