Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki i dziewice jak spedzacie czas

Polecane posty

ja mam 26 lat i nie mam do kogo geby otworzyc wiec siedze na kompie zazwyczaj

sosik , sorki ale co Tobie świeci się na tym ząbku :?:D :p

Gość darmowa informacja
Prawiczki i dziewice robią to samo zawsze . . . masturbują się albo onanizują . . . dzieciaka sami nie spłodzą, bo nie mają z kim! Też roboty szukam ale wszystko już zajęte! Na jedno miejsce 10 przypada zazwyczaj i z większym wykształceniem. Pracodawca woli na budowę czy do malowania czeladnika z doświadczeniem, NIP'em, pięknie napisanym CV, niż kogoś bez doświadczenia zawodowego. Ludzi się za dużo namnożyło na tym siwcie i dlatego tak pracy mało!

"w kazdych fimach masz ze tylko jeden ząb i w jednym miejscu masz błysk" - no co Ty ? nie gadaj ? :D

Gość darmowa informacja
Zwalcie se teraz konia, a panny niech klikają sobie myszki . . .

"ma sie zdolnosci aktorskie co nie " - ale te zdolności to takie kafeteryjne chyba co tak ? :D :p

Gość stara dziewica 25
Ja spędzam normalnie. W tygodniu praca - od 10 do 18-19, potem ew. idę na zakupy, spotykam się ze znajomymi, ok. 22-23 do domu. W piątek lub sobotę impreza do rana, zwykle zwiedzam kilka klubów, albo np. zaczynam z jednymi znajomymi, jak się zmeczą, dołączam do kogos innego, w innym miejscu. Potem odsypiam/lecze kaca i od poniedziałku znowu do pracy. Poza tym sprzątam, gotuje, chadzam na zakupy, siedzę przed netem. Nie rozumiem, co ma tutaj do rzeczy seks. Przecież tym się raczej nie da wypelnić całego czasu, większość osób robi podobne rzeczy:)

nie, mam ciemnie włoski, akurat takie mi wpadło zdjątko, ale kolorem włosów się nie sugeruj