Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam marzenie

JAKIE MACIE MARZENIA??

Polecane posty

Gość gość
omg zacząłem czytać stare posty brokeninside, to wszystko jest jak jakiś bad trip po lsd:D

Gość matylda4_4
Marzenia warto mieć. Wiadomo, że nie wszystkie się spełnią, ale nigdy nie wiadomo. Ostatnio nawet spotkałam się z modą na takie specjalne tasiemki które nosi się na ręku i maja o takich niespełnionych marzeniach przypominać. Nie wiem, o co dokładnie z nimi chodzi, ale maja swój urok. Może w ten sposób bardziej będziemy dążyć, do spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń.

Gość gość
marze zeby wygrac w euromillion i juz do konca zycia bawic sie gdzies w tropikach.

Gość gość
nauczyć się hiszpańskiego, włoskiego, niemieckiego na super poziomie. dostać się na studia w Warszawie zrobić maturę z matmy, hiszpanskiego, niemieckiego poziom rozszerzony mieć przyjaciół być dobrym, coś wartym czlowiekiem pojechać do Londynu, Barcelony nurkować w oceanie, zobaczyc rekiny spędzić noc w nawiedzonym, starym zamku pozwiedzać piękne zamki w Niemczech

Gość prawictwo pospolite 143
spokojne życie bez wzlotów i upadków

Gość Kochamvegetegość
Być na zawsze z Vegetą....

Gość gość
Moim najwiekszym marzeniem jest posiadanie domu w takim miejscu pieknym jak tutaj www.dzialki-szczecin.com jezioro w sąsiedztwie domu, to musi być cos!

Gość Mipczekona
Ja to bym chciała zobaczyć Wielki Kanion. Nawet już obczaiłam loty do Stanów https://www.fru.pl/tanie-loty/do-USA-US/ Ale trochę mnie to przeraża... To tak daleko... I chyba bałabym się sama...

Gość gość
Marzeń mam setki, ale takie najbliższe to przezwyciężenie lęku wysokości.. Na początku, tak na próbę chcę spróbować lotu w tunelu aerodynamicznym freeflycenter. A potem jak się uda skoczyć ze spadochronem. Trzymajcie za mnie kciuki. :)

Gość gość nerw
Mam dwa marzenia. Zamienne albo jedno, albo drugie. - być na tyle zamożnym, aby nie musieć pracować do końca życia - nie mieć nerwicy, depresji, fobii społecznej. Innych już właściwie nie mam.