Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowiczka początkująca

KOMENTARZE na ALLEGRO

Polecane posty

Witam. Od niedawna zaczęłam wystawiac rzeczy na allegro. Sprzedałam kilka rzeczy i tylko 2 kupujących wystawilo mi komentarz. Zalezy mi na komentarzach (wiadomo poztywnych i wszystko robię, ze takie dostac ) jednak niektórzy nie wystawiją ich w ogóle. I chcialam zapytac czy to jest tylko i wylacznie grzecznosciowe czy kazdy powinien wystawic komentarz po zakonczonej aukcji i czy taktowne byloby przypomnienie takiemu "zapominającemu" , ze komentarz powinien wystawić;) Dziekuję z góry za wszelkie opnie.

Gość Fafnoście
zapewne allegrtowicze chca najpierw srawdzic stan tych rzeczy i jak sei zachowaja po pewnym czasie. Nie kazdy wystawia komenta od razu

Zgadzam się, ale te rzeczy kupiono u mnie juz jakies dwa tygodnie temu ....pewnie juz doszły, gdyby bylo coś nie tak to myślę, ze bylyby jakies pytania lub uwagi. Chodzi mi tylko o to, czy moge poprosić o wystawienie odpowiedniego komentarza , czy byloby to nietaktem ..?!

Napisz maila do tych osób, że jesteś początkującą allegrowiczką i w zwiazku z tym zalezy Ci na komentarzach :)

Chyba tak będę musizła zrobić ;) Nie mam innego wyjscia :D

Gość tak aja
lepiej nie upominaj się o komentarze