Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma00000

Mam dosc swojej pacy:((((((((((

Polecane posty

Gość emma00000

Mam juz dosc.Skonczyłam studia,a pacuje na stacji paliw,nie ma pracy w moim zawodzie.Na poczatku cieszylam sie,ze znalazlam jakakolwiek prace,ale teraz czuje sie coraz badziej nie dowartosciowana. Nie po to konczyłam licenjata zeby pracowac na stacji!W dodatku nocki coraz bardziej mnie mecza,a takze odpowiedzialnosc za wszystko,począwszy od zamawiania towaru,przez wprowadzanie i wystawianie faktur po mycie kibli.Mam juz naprawde dosc.Do tego mieszkam w malutkiej miejscowosci,gdzie BARDZO CIEZKO o prace.

Gość pratza w Polsce
a ile zarabiasz ? umowa zlecenie czy umowa o prace

Gość emma00000
Umowa na czas nie okreslony,zalezy ile mam godzin.Jak 180 to 1440,jak 192, to 1560zl,ale przewaznie mam 180 godz. w miesiacu.

Gość emma00000
Ktos jest w podobnej sytuacji do mnie?:(

Gość Oiuytrea
Takie błędy walisz mimo tego licencjata, że nie dziwię się, że tylko na stacji Cię chcieli.

Gość Niuniulaka
To jakie studa kończyłaś?

Gość emma00000
Pokaz mi choc jeden bład ort.w moich wypowiadziech madralo,a litrowek sie itp.sie nie czepiaj,bo szybko pisze i nie chce mi sie pisac "ą,ę,ż" itd. Skonczyłam resocjalizacje,mysle zeby zrobic drugi kierunek,ale teraz to juz chyba troche za pozno...

Gość Oiuytrea
"nie dowartosciowana", "nie określony" - 'nie' z przymiotnikami piszemy razem (wiedza na poziomie podstawówki) zrobiłam "licencjat", a nie "licencjata"

Gość darmowa informacja
Każdą pracę lub szkołę można rzucić! W razie czego można jechać do Chicago zarobić albo do NortHampton w UK! 10 kafli na łapę miesięcznie tam wyciągniesz! Do tego legal, scojal, ubezpieczenie zdrowotne, mili ludzie i tolerancyjni, brak chamstwa, złodziejstwa i pijaństwa!

Gość ab7
no widzisz ja jestem po administracji a cudze bachory pilnowałam, szmaty prałam i cały syf sprzątałam za marne grosze i jeszcze łaskę robili, że dali pracę teraz mam już to z głowy i nie żałuję

Gość angie230
słuchaj, prawda jest taka, że licencjat nie da ci dobrej pracy bo to jest za mało, teraz niektórzy magistrowie mają problemy a co dopiero stopień niżej... zastanów się czy nie warto zainwestować w siebie, zrobić jakieś kursy, cokolwiek