Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mi sie z wyrqa nie chce

Ide za godzine na impreze firmowa

Polecane posty

Prysznic już wzięłam ale muszę jeszcze zrobić makijaż, ubrać się i włosy wyprostować. Wystarczy na to 20min? bo jeszcze bym sobie poleżała :classic_cool:

Gość darmowa informacja
Na takich imprezach to tylko żarcie i chlanie - pracodawca chce upić pracownika, żeby dobrze się czuł i potrzebny oraz dokarmiany! To psychologiczny mechanizm by dłużej pracować w nędznej firmie! Jak lubisz słuchać farmazonów po pijaku, plotek i smętów to tam idź! Nie ma co się zżywać z ludźmi z pracy, bo oni odejdą lub Ty pracę rzucisz albo zmienisz . . . To tak samo jak z posiadaniem konta na portalu nasza-klasa (albo się ludzi z klasy lubiło albo chce się z nimi kontaktu żadnego nie trzymać lub co ważniejsze zapomnieć o nich jak o :kolegach" z pracy). Do tego w firmowych miejscach pracy dochodzi do kontaktów seksualnych i ciąż nie chcianych jak pijane kobiety i nietrzeźwi mężczyźni tracą głowy (czy to w związkach uczuciowych czy małżeńskich, konkubinacie czy po rozwodach).

zdążyłam, zaraz wychodzę :) Co do odpowiedzi wyżej. Po pierwsze lubię swoje koleżanki i kolegów w pracy, na szefa nie narzekam i pracę też lubię. Po drugie nie piję i nie uprawiam seksu z po pijaku bo po pierwsze mam faceta a po drugie jak wyżej już pisałam nie piję :classic_cool: Po trzecie nie mam konta na nk 🖐️ Miłej zabawy sobie życzę i Wam też jak gdzieś się wybieracie ;)

Gość chętnie bym wydrwiła
byłam wczoraj... wynudziłam się