Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę znaleźć te gnioty

Kojarzycie takie 2 beznadziejne filmy?

Polecane posty

1. Kobieta poszła do wojska, ogoliła głowę, tzytze obwiązywała bandażami. Z czasem zasłużyła sobie na szacunek 2. Ten film pewnie będzie trudniej znaleźć, ale był o wiele bardziej beznadziejny niż pierwszy :O Film ze sztukami walki. Taka podróba karate kid czy rocky. No więc koleś miał walczyć na ringu ponieważ był w tym dobry, ale oczywiście wiązały się z tym jego osobiste porachunki z jego przeciwnikiem, który nota bene był zły :O W ostatniej walce główny bohater dowiedział się, że jego przeciwnik zgwałcił jego dziewczynę, i w ten sposób się zdenerwował i go pokonał. Ten zły miał łysy łeb, oprócz jednego długiego warkocza z tyłu głowy, który sięgał chyba do ziemi. Pamiętam jeszcze jakiś motyw skorpiona, lecz nie mogę powiedzieć z czym się wiązał... Mógł być u kogoś taki tatuaż, ktoś mógł mieć taki pseudonim, a może nawet te słowo jest w tytule... Potraficie mi pomóc? :D

Gość fdhfdhf
Ten pierwszy to może G.I. Jane, a o drugim jeszcze pomyślę.

tak to rzeczywiście G.I. Jane Co do drugiego, to na filwebie znalazłam to http://www.filmweb.pl/film/Skorpion-2007-321143 lecz coś mam wrażenie, że to nie jest jednak to czego szukam. Za mało jest szczegółów w opisie, żebym mogła to stwierdzić.

Gość taa niedobra pupa
GIJane to był świetny film, zresztą w reż. Ridleya Scotta. GRatuluję gustu. Pewnie podobają ci się komedie romantyczne...

o ja pierdole Van Damme wymiatał :classic_cool: to była moja miłość za dzieciaka :D

tak to kickboxer, a dokładniej 4 część. GIJane to był świetny film , zresztą w reż. Ridleya Scotta. GRatuluję gustu. Pewnie podobają ci się komedie romantyczne... Tak to sobie tłumacz :D

Gość fdhfdhf
Czyli już wszystko wiesz ;)

Tak już wiem, dziękuję za pomoc :)