Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiNi_

Tampony Safe

Polecane posty

Dziewczyny czy uzywałayscie kiedys tych tamponów z Biedronki bodajrze Safe ? A jeśli nie to czy kiedykolwiek uzyłybyscie ? Ja chyba bym sie ich nie odwazyła kupic , przeciez zwykłe ob. za 8 szt. trzeba zapłacić ok. 6 zł. a te safe ok. 6 zł. za 36 sztuk !

Gość za kilka latek
Podpaski z lidla , tampony z biedronki, i pantalony z ciucholandu. Wez sie qrwa ogarnij.

Gość dziewczynaBI
kupuje i nic mi nie ma

Gość ja bym nie użyła tamp z biedro
ja nie weim czy tak spokojnie:/ wy wiecie ile w tym chemii....te cglorowania zeby białe było, a sskoro w tamponach aż taka różnica cen to ja bym się bała. niezły syf to musi być. Fakt - na pewno za markę też się płaci, ale nie te całą różnicę, która jest dość duża.

Gość lunderka
Ja uzywam, sa calkiem dobre. OB to moze sa 10% lepsze jakosciowo ale reszta to koszty reklam, ladnego opakowania i chyba tej siateczki na nich co ma byc taka cudowna.... Tak jest wszedzie. Ciuchy z HM moga byc 2-3 razy drozsze niz te z supermarketu, a tak naprawde jakosc wykonania bedzie taka sama, tylko moze te markowe sa bardziej modne... Chemii tam nie ma zadnej innej niz w innych tego typu produktach. Stosuje sie produkty wybielajace, bo to przeciez jest zwykla wata i jest to normalna procedura. Jak masz watpliwosci to wydaj te 6zl i sprawdz czy Ci pasuja... Jesli wydajesz normalnie 6zeta na OB za kilka sztuk to chyba nie bedzie Ci zal?

Gość micccccro
Tampony safe są tak samo dobre jakościowo i chłonne jak ob, a są kilka razy tańsze! Po co przepłacać? To jeden z tych produktów z biedronki, które są godne polecenia :)