Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona457890

pytanie -seks

Polecane posty

Gość ona457890

jade z chloapkiem nad morze na 10 dni..chciałabym rozpoczac wspolzycie mam juz tabletki anty i kilka pytań ; 1) czy jezeli biore tabl.anty to czy zeby sie lepiej zabezpieczyc zastosowac tez prezerwatywe? 2) jak to jest z tym 1 razem czy wogole poczuje jakąs przyjemnosc? za ktorym razem bede miec orgazm ? prosze o odp bez głupich komentarzy

Gość o kurczę a ile ty
masz lat ze zadajesz takie pytania ? Kazda kobieta reaguje inaczej Jedna za 1 razem ma 5 orgazmów a inna latami nie wie co to oznacza Moze nie powinnas jechac ,bo za mloda i głupia jestes A za miesiac bedziesz pisac Brałam tabletki i stosowalismy prezerwatywe , spóznia mi sie okres Czy jestem w ciązy ? Jak mnie dobijaja głupie pytania niedouczonych panieneczek które strasznie chcą byc dorosle a rozumek maja jak u przedszkolaka.

Gość ona457890
prosiłam o normalne wypowiedzi a nie hamskie!

Radziłabym użyc prezerwatywy, wtedy będziesz się pewniej czuła, nie będziesz schizowała, że jesteś w ciąży. Przyjemności raczej nie poczujesz przez penetrację, ale facet może Ci chlapnąć minetkę zawsze.

jak chcesz byc taka dorosla to się naucz, ze ludzie mają prawo do wlasnego zdania. a ty jak zakladasz temat na forum to czytaj i notuj co starszyzna pisze, a nie szczekasz.. bo ci sie wypowiedz nie spodobała! nie wszystkie beda pozytywne

a tak w ogole to ja nie wiem co to znaczy hamskie przez h :o