Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca_25

Kolega do ... seksu ... ?

Polecane posty

Gość potrzebująca_25

Od jakiegoś czasu jestem sama tzn. nie mam faceta ale mam swoje potrzeby seksualne. Jakiś czas poznałam pewnego faceta, ale traktuję go jako kolegę gdyż nie widzę w nim kandydata na swojego partnera. W związku z tym zastanawiam się czy warto mieć takiego "kolegę do seksu" ? Żeby tylko zaspokoić swoje potrzeby seksualne. Co o tym myślicie ? A może któraś z kefeterianek jest w takim "układzie"?

Gość gość
Nie polecam. Nigdy bym się do tego poziomu nie zniżyła, nawet gdyby facet był "misterem świata" NEVER!

Gość wez sie ogarnij
ja tez w tak robie,nie widze w tym nic zlego;)

Gość potrzebująca_25
wez sie ogranij ... czyli rozumiem że jesteś w takim "układzie" ? :) ... Powiedz mi jak się w tym czujesz ? ... Jak wygladają takie spotkania ? ... Czy jest tylko seks i do widzenia czy np. są jakieś czułości między Wami ... a może prócz seksu robicie coś razem ?

Każda kobieta traktuje mężczyznę jak robota do seksu, więc dlaczego masz być inna? Oczywiście że próbuj go przelecieć, najlepiej poszukaj jeszcze dwóch awaryjnych żeby zawsze mieć jakieś koło ratunkowe. Nie słuchaj bzdur że to nie moralne, przecież jesteś człowiekiem, masz potrzeby i musisz je zaspokoić. Po co ci chłopak, jak tutaj będziesz miała to samo.

Gość wez sie ogarnij
Może powiem od początku ,zanim spalą mnie na stosie :P nie szukam faceta,bo kiedyś porządnie się sparzyłam,więc teraz zamiast tej całej sztucznej umysłowej sieczki postawiłam na fizyczność.Mój partner seksualny,to taki kolega.Widujemy się kilka razy w miesiącu,zależy jak czas na to pozwala.Zawsze naszym zbliżeniom towarzyszą pieszczoty.Jeśli chodzi o to,czy robimy coś razem,to czasami wyskoczymy na jakieś piwko,na imprezę- no jak to z kumplem;)

Kobietom nie jest potrzebne uczucie, wystarczy tylko seks dlatego taki układ dla kobiety jest idealny.

Gość potrzebująca_25
Ja właśnie jakiś czas temu też się przejechałam na facetach 2 razy ... raz baaardzo boleśnie ... teraz jestem sama ale brakuje mi seksu. Nie chcę chodzić po imprezach i spać z przypadkowymi facetami ... dlatego pomyślałam o takim koledze :) ... Ten którego poznałam jakiś czas temu jest w porządku facetem ... już raz spędzieliśmy ze sobą cały wieczór i pół nocy ale nie doszło do niczego a on nie był nachalny.

Gość ale tu kurew
:D 🖐️

Gość wez sie ogarnij
wiesz,nie przejmuje się ,że ktoś powie o mnie 'kurwa'.Przynajmniej zaspokajam wszystkie swoje potrzeby i nie muszę kazdego dnia uzerać się z jakimś kretynem.

Nie ma seksu bez zobowiązań, na sportowo. Niby to tylko prę ruchów tyłkiem i jak pieski + wymiana płynów, ale ... ludzie nie są pieskami. i jeśli się świadomie tłumi i uważa za nieistniejące inne naturalne potrzeby człowieka takie jak potrzeba bliskości, zaufanie, akceptacja, itp. to kończy się to zazwyczaj niekontrolowanym zakochaniem albo traumą po przerwaniu takiego czysto fizjologicznego układu. Jeśli się nie chce z różnych powodów tworzyć związku, którego elementem oprócz seksu sa inne elementy to lepiej pozostać przy masturbacji.

Gość to jest twoja sprawa,takie
relacje mogą mieć swój ekscytujący smaczek,ale średnio wierzę,żeby to było możliwe i to jeszcze z kobietą,która jest przynajmniej ładna,nie mówię,że to złe czy godne potępienia,mogłoby to być nawet ekscytujące,ale to bujdy są mieszające w głowach gimnazjalistom

Gość ktosikositam
LatteMacchiato -- jeżeli nie byłaś w takim układzie to jak możesz pisać '' nie polecam'' Polecamy bądź nie jeżeli coś mieliśmy , byliśmy , robiliśmy , próbowaliśmy :) A teraz do tematu . Taki koleżeński seks jest ok , tylko jasno ustal co i jak . Jeżeli facet założy , że to tylko seks a ty się zakochasz to będziesz cierpieć . Chyba że założycie na wstępie , co ma być to będzie .

Gość JA ...SAM
Posłuchaj... Będzie z tego coś więcej, zazwyczaj z moich obserwacji któraś ze stron pęknie i ktoś się "zakocha". Może ci być przykro, ale najlepiej jak przekonasz się o tym sama:)

Gość ktosikositam
Jeszcze ustal czy macie na siebie wyłączność ;) Ja byłam długi czas w takim układzie , ale przyszły uczucia , raz z jednej strony , potem z drugiej i trzeba było zakończyć . Dogadywaliśmy się tylko na tym poziomie :D Tylko u nas była jasna zasada w tym czasie nie ma innych partnerów . Niektórzy to myśleli , że związek tworzymy bo to był taki przyjacielski układ , więc wszędzie razem i trwał 2 lata . Ja kogoś poznałam , potem on poznał i rozeszliśmy się grzecznie .

Gość a kto ci poiwiedział,że
do góry

Gość ja jestem normalny
W innych krajach to jest normalne. Nie zawsze jest tak, że człowiek może lub ma z kim stworzyć związek, ale zawsze jest tak, że koło niego jest ktoś inny kto go kręci i pociąga. Każdy ma swoje potrzeby i tłumienie ich w sobie nie jest niczym dobrym. Seks nie jest niczym złym dlatego nie odmawiaj sobie- zwłaszcza, że każdy go potrzebuje.

Gość ZAMZAMZAM
szukam damy na salony a dziwki w łozku :D nadajesz sie skad jestes ?

Gość potrzebująca_25
Tylko, że mam grzybicę pochwy :( i jak ja mam się za niego zabierać jak zobaczy pieczarkę wystającą z moich narządów?

Gość AugustinDelgado
Nie ma czeegos takiego. Zwiazek to zwiazek. To tez jest zwiazek.