Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

sosssssss

Polecane posty

Złotowłosa, ale on nie lubi blondynek, wiec masz wieksze szanse u niego, bo z tego co pamietam, to mowilaś, ze braz masz wlosy 😭

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasadewer
sossssssssss sie wam podoba? o matko. juz wiem w takim razie po ile macie lat. dzieciarnia. o guscie juz nie wspomne. .... widzisz i nie grzmisz. co za gowniarstwo.

artek123123 -> nic się nie zmieniła moja samoocena ;) CarrieBradshaw-> zastanowię się a może mi długo zejść na tym myśleniu ;p

Leviatan właśnie POKAZ!!!! Carrie mam brąz 💤 Ale małe manipulacje z Palette Jasny blond i powoli wracam do moich ukochanych jasno-rudych.

aaaaaaaaaaaaaaaasadewer >>>A ty co? jakaś stara,gruba, obwisła baba jesteś ze tak mówisz? :) No to ja wolę byc młoda i głupia...

Moje juz widziała 2/3 kafeterian :classic_cool: Zresztą aktualnie na dysku mam tylko jedno z tatuażem na piersi, sprzed dwóch lat:) A w tym kolorze włosów który mam teraz wolałabym się nie pokazywać💤 wolę na kafe pozostać złotowłosą:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasadewer
a ja wole byc mloda i madra:):):):):):):):):):):)):):): buhahahahhahahahhahahah ale skoro ty wolisz byc glupia

złotowłosa to ładna dziewczyna, widziałam foto. I ma zjebiste włosy.

aaaaaaaaaaaaaaaasadewer czytam wypowidzi tych osob juz dlugi czas i twierdze, ze ich wypowiedzi sa madrzejsze od twoich... tak, ze nie wiem czy zaliczasz sie do osob madrych hmmm raczej nie :-D

no ale możesz wrócić do poprzedniego koloru