Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIA27 dla TK

Rozwód

Polecane posty

Gość MADZIA27 dla TK

Witam mam problem rozwodzę się jestem po pierwszej sprawie mąż mnie zdradzał za granicą teraz jest z kochanką też tam na sprawie zaprzeczył wszystkiemu że nie miał i niema kochanki Mam dowody sms tel komentarze z nk obdukcję był na izbie wytrzezwień Mamy 2 dzieci wniosłam o zabezpieczenie 2000 zł i tyle dostałam mamy 1 chore dziecko ja mu wniosłam rozwód z jego winy o zdradę a on na sprawie chciał rozwód z mojej winy powód że jestem zazdrosna dlatego się rozwodzi i chce z mojej winy śmieszne że nawet sędzina się śmiała i alimenty po 300 na jedno dziecko okazał się że zarabia 3000 zł a ja wziełam dochody z urzędu skarbowego gdzie udowodniłam że zarabia 7000 zł i zdziwił się teraz mamy drugą sprawę z świadkami będą kochanki mam pytanie najlepiej jakie pytania im dawać bo zapewne będą zaprzeczać mamy mieszkanie na kredyt 2 dzieci więc mam dla kogo walczyć pomóżcie

A po co wychodziłaś za mąż ? Twój gach pewnie i tak nie będzie płacił alimentów.

Gość ab7
jestem szczęśliwą mężatką od 10 lat więc niestety ci nie pomogę prawda jest taka, że jak się w małżeństwie układa to nie ma mowy o zdradzie więc coś musiało być nie tak w waszym związku jakby zależało mu na dzieciach to sam płacił by większe alimenty nawet żyjąc z drugą osobą

Gość MADZIA27 dla TK
A czy wszystko idzie przewidzieć wróżką nie jestem

Gość MADZIA27 dla TK
Miał wszystko kasa uderzyła mu do głowy i nie myślał mózgiem tylko hujem

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasadewer
przeciez wczoraj juz ten temat byl. jakas propokacja. bo wczoraj ci ludzien doradzali. po co piszesz po raz kolejny slowo w slowo?>??????? po co go znow zakladasz?

Gość MADZIA27 dla TK
na dzieciach mu nie zależy bo nawet nie zadzwoni do córek jak był na sprawie to zapomniał porzegnać się z dziećmi

Gość ab7
no widzisz bo go tamta omotała a potem wycycka do zera i puści z gołą dupą

masz adwokata? dziwię się że w sprawie o orzeczenie chcesz sama walczyć jeśli już masz pytania (i to na ogólnym forum) to strach się bać

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasadewer
halo halooooo przeciez wczoraj juz ten temat byl. jakas propokacja. bo wczoraj ci ludzien doradzali. po co piszesz po raz kolejny slowo w slowo?>??????? po co go znow zakladasz?

Gość MADZIA27 dla TK
mam adwokata ale chciałabym jej podziękować i zadać super pytanie żeby jej w pięty weszło

wiedz co? porzuć niskie uczucia: podłość, zawiść, chęć zemsty Twoja intuicja podpowie Ci właściwą ripostę na ewentualny atak

Gość super:):)
co chwila na różnych tematach zakładasz ten sam topik, nie widzisz, że z tobą jest coś nie tak? gdyby tak nie było to byś tego tak nie załatwiała "przez forum", facet najwyraźniej musiał uciec

Gość super:):)
Chyba sobie robisz żarty, że komentarze z nk chcesz podać jako dowód na sprawie rozwodowej???? Nie rób z siebie idiotki na sali.