Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koskowataa

kurcze co robic ... praca ...

Polecane posty

Gość koskowataa

Witam! Mam problem, pracuje u brata w firmie od pol roku ;/ Czuje sie tam okropnie, brat traktuje mnie gorzej niz wspolpracownikow, wymaga ode mnie wiecej ;/ ZAJMUJE SIE MAGAZYNEM, BO BRAT BOI SIE ZE PRACOWNICY MOGA GO OKRASC ;/ W ostatnim miesiącu z wielka laska dal mi umowe zlecenie ;/ Zarabiam 1400 zł do reki. Ostatnio napomknelam mu ze mam dosc i chce odejsc ;/ Zrobil mi taka awanture, powiedzial rodzicom (mam 21 lat - mieszkam jeszcze z nimi) ... Mama powiedziala ze jak sie zwolnie to mnie wyrzuci z domu ;/ PATOLOGIA! No i dzwoni do mnie wczoraj kumpela, ze ma dla mnie prace w centrali pewnego banku na okres 6 miesiecy - na poczatek 1800zł umowa zlecenie z mozliwoscia zatrudnieniao na stale. I mam teraz metlik, w poniedzialek ide na rozmowe. Ale boje sie reakcji brata i rodziny ... Co Wy byscie zrobily na moim miejscu ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasadewer
jak to co? isc do banku do pracy.

Gość a wez pierdul brata
traktuje cie jak scierwo ;/ ktos dobrze kiedys powiedzial ze z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciach. Idz do banku i nie ogladaj sie za niczym. Piszesz ze bedziesz pracoweac w CENTRALi. Wiesz co by ludzie dali by tam pracowac ? Piszesz ze bedziesz pracowac w CENTRALI banku, a wiec pewnie jestes z okolic Lodzi, Warszawy, Katowic. A wiec sa to miasta studenckie. Jak cie rodzice wywala z domu, mozesz zamieszkac ze studentami :)

Gość ab7
albo podwyżka i umowa o pracę albo niech sam sobie robi a mamusia z tatusiem niech mu pomagają

Gość ellllunia
sama nie wiem...może rodzice myślą,że nie będziesz miała żadnej pracy i dlatego straszą Cię wyrzuceniem z domu,ale jak brat traktuje Cię gorzej to z nim pogadaj.Idz na rozmowę o pracę i jak Cię przyjmą to próbuj,będziesz miała więcej kasy to może rodzice to zrozumieją

Gość ruda_ona
idź pracować do banku, najwyżej Cie wydziedziczą :D