Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 12 -latki

12-latka- a chlopak!!!CO ROBIC???

Polecane posty

Gość matka 12 -latki

Mam 12 letnia core. Ogolnie to dobry dzieciak,jak kazdy inny-ma wady i zalety.... Swiadectwo ma z paskiem-nie wiem jak to robi,bo nie wiedze ,zeby siedziala nad ksiazkami,ale radzi sobie SAMA> Problem polega na tym,ze w glowie jejjuz chlopaki!!!! Umawia sie z kolezankam,ale wiem ze spotykaja sie z chlopcami! Nie twierdze ze robi cos zlego....,wie co mysle na temat chlopakow w tym wieku,ze jest jeszcze za mala itd...Ze najpierw trzeba skonczyc szkole ,a potem mozna miec chlopaka... Moze dlatego nic mi nie mowi.... Kiedys przez przypadek wzielam do reki jej tel, i zobaczylam sms od chlopaka.... Przekopalam jej caly tel. Pisal ze ka kocha,ona jego tez i td. Caly czas piszado siebie.... Nic jej nie mowilam,bo mi wstyd ze kopalam jej w tel. Dla mnie to jakas paranoja. Ja w jej wieku nie wiedzialam co to facet! Podpytalam ja delikatnie co to za chlopak(ZROWNOLEGLEJ KLASY) ...nic za bardzo nie chciala mi mowic. Powiedzalam jak powinna sie zachowywac dziewczynka w jej wieku,tak normalniepogadalam,ale na sile nie chcialam z nij nic wyciagac.... Nie wiem co zrobic... Przeciez za chwile bede musialajej kupic tabletki anty jak tak dalej pojdzie.... Co radzicie...?

teraz taka moda zeby miec w tym wieku chlopaka, dziewczyny nie wiedza za bardzo po co on jest ale w dobrym tonie jest miec go , pol biedy jesli w tym samym wieku, problemy sa wtedy kiedy chlopak jest strszy o kilka lat, wtedy łatwo moze wykorzystac małolate

Gość annodomini2010
śmiem zauważyć że w 5 klasie SP czerwony pasek, nawet bez siedzenia nad książkami wyczynem nie jest (niestety, poziom coraz niższy w szkołach) to zależy jak wygląda taka miłość ich. bo w tym wieku to może być takie słodkie trzymanie się za raczki i serio nic więcej (moja koleżanka tak miała, ja miałam jak byłam sporo młodsza, nawet buziaki w usta sobie dawaliśmy, to było takie słodkie i niewinne) albo może jej odbijać szajba bo teraz 12 latki chodzą wymalowane bardziej ode mnie czasem (nie to co kiedyś)

wlasnie , pamietam ze w podstawówce tak do 5-tej klasy wszyscy mieli paski, które pozniej znikały

Gość gośćka
w tym wieku juz teraz potrafia uprawiac sex lub szukaja nawet sponsorow. Chlopak wiec nie powinien dziwic

Gość gość
co zrobisz jak przyniesie ci bachora? może przyszedł właśnie czas aby zacząć ją wychowywać? tzn kontrolować wyjścia z domu, karać szlabanem?

Gość truejj
No tak to jest zbyt wczesnie a mówię to ja 16 latka. W 5 klasie sp byłam już zauroczona w pewnym chlopaku, ale w nic to się nie przeobrazilo. Tak naprawdę wielkie zakochanie przezylam 2 lata temu. Więc to różnie bywa. Radzę ci tylko uważać na nia

Gość gość
wychowywać przez karanie i szlabany na wyjścia?teraz takie metody wychowawcze są najlepsze?..kara za co?chyba za ten pasek na świadectwie!hehe.