Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

zastanawiam sie nad zrobieniem tatuazu

Polecane posty

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
?????????????

tylko nie wiem jaki wybrac w koncu masie go na cale zycie i nie wiem ile takie cos moze kosztowac

Gość ja zrobilam sobie w zeszlym
roku, zeby zaznaczyc ze zaczynam nowy etap w zyciu poniewaz osobiscie uwazam ze kazdy tatuaz powinien cos znaczyc, zrobilam motyla na kostce wielkosc 6 na 5 cm kosztowal 140zl, teraz planuje zrobic drugi:)

o to widze ze coraz wiecej kobitek sie nad tym zastanawia :) ja tez bede robic i to juz nie dlugo bo za jakies 2 tyg :D a miejsce jakie wybralam to zewnetrzna strona uda :) a jaki wzor robicie?

nie jestem zwolenniczką stałego tatuażu.syn zrobił sobie trójwymiarowy na łopatce,pajaka.bardzo mi się podoba.

mala49 ten co wyslalas jest super, a co do skory to nie mam pojecia :(

tatuaz lepiej robic na jesien lub wiosne wiem to z wlasnego doswiadczenia, ciezko dbac o niego w lecie, nie molno go moczyc o opalaniu mozna zapomniec przez rok jesli sie chce zeby mial ladny czarny kolor a potem tatuaz smarowac kremem z filtrem zeby nie wyblakl wypic nic nie wolno bo sie rozmyje

mala49 ja właśnie czytałam gdzieś, że dziewczyna sobie zrobiła podobny do tego, który byś chciała i później jak była w ciązy to strasznie przytyła i musiała tatuaż sobie poprawiać i przerabiać, bo strasznie się rozciągnął. Ale nie wiem ile w tym prawdy, poczytaj sobie jakieś fora. ;) wcielone zlo mi się tribale nie podobają, więc mogę byc nieobiektywna :P

No to zostaje nadgarstek :D Wypic, jesli dobrze zrozumialam to zakaz alkoholu ;)

tatuaz lepiej robic na jesien lub wiosne wiem to z wlasnego doswiadczenia, ciezko dbac o niego w lecie, nie molno go moczyc o opalaniu mozna zapomniec przez rok jesli sie chce zeby mial ladny czarny kolor a potem tatuaz smarowac kremem z filtrem zeby nie wyblakl wypic nic nie wolno bo sie rozmyje

No to zostaje nadgarstek :D Wypic, jesli dobrze zrozumialam to zakaz alkoholu ;)

no oczywiscie alkoholu 3 dni przed i chyba 2 lub 3 tygodnie po zrobieniu