Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tenchu

znowu nawał mnie dziwką...

Polecane posty

mój mąz dziś znowu nazwał mnie dziwką,kurwą itp.dodam,że jest trzeżwy.mam juz tedo dośc,zwłaszcza,że słuchają tego dzieci.Wystarczy,ze nie "dam mu dupy"(tak to nazywa),ale jak ja mam się z kimś takim kochać??!Marze o tym,żeby od niego zwiać,ale mamy mieszkanie na kredyt to nie widze wyjścia.Jestem załamana,że musimy to znosic.Nie tego chciałam dla moich dzieci...byłam taką spokojna osóbką...teraz jestem marnym kłębkiem nerwów...musiałam się wygadać...

Gość współczuję...
to co, że macie kredyt, może weź dzieci i jedź z nimi np. do rodziców? albo gdzieś.. wcześniej z nim może na spokojnie pogadaj.. ??

mogłabym do rodziców,ale pracuje i to nie takie proste zostawic wszystko i wrócić na wieś gdzie nie ma pracy,perspektyw,dlatego sie wyprowadziliśmy do miasta i tu pracujemy.Czuję,że jestem pod ściana...

Gość pewnie puszczalas ie jako malo
lata i ssalas kolegom z klasy

to straszne jak potraficie jeszce człowieka dobić.Nie,nie ma żadnego powodu tak mnie nazywać!Nigdy nic nie zrobiłam żeby mógł tak myśleć.Wystarczyło,że poszłam z 4-ro miesięcznym dzieckiem na spacer,a po powrocie słyszałam,że na pewno byłam się kurwić,ale w waszych meskich oczach to napewno ja jestem tą winna jak widać...