Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała nuda

Allleee naudno !!!!!!

Polecane posty

Gość mała nuda
kurcze chyba babcia już ze mnie :-0 Mam 30 lat ale mnie sex nie interesowała w wieku 16 lat czyli co coś ze mną nie tak ;-) słoneczko , no wiem co to głośno było

Gość mała nuda
ridlle brawo uncyk Ty chyba nie piszesz powaznie ?

Gość uncyk
o słoneczku to opowiedział mi kumpel w szkole ale ja newet nie miał bym zamiaru uczestniczyć w tym.

Gość yrekk
chciałem znależć w google info o słoneczku i prosze cała strona poświecona :O zobacz http://www.zabawawsloneczko.pl/ mała nie tylko ty tak masz ja też w szoku

Gość uncyk
ja nie preferuje żadnych używek,a co tu mówić o seksie z jakimiś siksami z byłego gimnazjum.

Gość mała nuda
yrekk za czasów mojej młodości ( 16 -18) to zaczynało się nieśmiało grać w butelke ale to też na zasadzie takiej ,że najbardziej perwersyjną rzeczą był całus z języczkiem . A to całe słonaczko , zabawa dla dorosłych :-0 ja dziękuje jak tak mozna

Gość yrekk
no butelka to były czasy i jakie emocje :p ale w porównaniu z tym to byliśmy 100 lat za... :p może toi dobrze nie wiem gdzie byłbym teraz bawiąc sie w podstawówce w takie coś :O

Gość mała nuda
no juz nie mów ,że butelka Ci sie nie podobała ;-) gdybyś bawił sie w słonaczko w podstawówce to teraz chodziłbyś z córką lub synem do szkoły i pilnował aby on/ona sie nie bawił/a Ale to może mieć też swój plus młody dziadek czy babcia praprapra prawnuki

Gość smookie
toby było interesujące dożyć 6 pokolenia po sobie a butelka była super szkoda że w ramach walki z nudą nie możemy sie pobawić w butelke :0