Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke nie ogarniam facetow

kiedy mu dac sie pocalowac ?:D

Polecane posty

Gość troszke nie ogarniam facetow

zaczelam sie spotykac po dluuugim kontakcie wirtualnym bo na gg itp. z facetem, wczesniej sie widywalismy czasami na ulicy a dopiero 2 razy tak sam na sam. i kiedy mam mu sie dac pocalowac zeby nie myslal ze jestem latwa?;) wczoraj sie z nim widzialam 3 godziny. mowil ze mu sie bardzo podobam i ze nie spodziewal sie ze spotka jeszcze kobiete u ktorej idzie wyglad w parze z charakterem ;) no ale mniejsza z tym... podobamy sie sobie, i mam nadzieje ze bedzie z tego cos wiecej ja mam 19 on 26... :P na ogol sie calowalam na 1 randkach i nic madrego z tych zwiazkow nie wychodzilo :o a tu tego aktualnego chce wlasnie zaintrygowac moja jak narazie pozorowana spokojnoscia, bo nie wygladam na spokojna podobno;)

JA CI POWIEM CO EKSPERT O TYM MYSLI. ALE JA JESTEM FACETEM. UWAZAM ZE CALA TA POZOROWANA NIEDOSTEPNOSC TO PIC NA WODE, BO TO NIE MA SENSU I TYLKO UTRUDNIA RELACJE DAMSKO MESKA. POLECAM CI ZROBIC TO WTEDY KIEDY BEDZIESZ MIALA NA TO OCHOTE I NIE MARTWIC SIE TYM CZY WYJDZIESZ NA LATWA. JEZELI Z TAKIEGO POWODU ZWIAZEK SZYBKO SIE SKONCZY TO TYM LEPIEJ DLA CIEBIE. FACET MOZE POMYSLEC ZE TY TAKA DLA KAZDEGO JESTES (POPULARNE WSROD MOICH ZNAJOMYCH) ALE JEZELI Z TAKIEGO POWODU MIALBY NIE MIEC SZACUNKU DO CIEBIE TO LEPIEJ POSZUKAJ LEPSZEGO.