Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annebelle

Wakacje w Europie

Polecane posty

Gość annebelle
Max, skąd wniosek gorącego kraju czy miasta? Portugis, dzięki za odpowiedź, sprawdzę sobie to biuro :)

Gość annebelle
Max, skąd wniosek, że szukam gorącego kraju czy miasta? Portugis, dzięki za odpowiedź, sprawdzę sobie to biuro :)

Gość anka mijanka
Bułgaria - byłam w tym roku i jestem b. zadowolona.

Gość annebelle
No fakt, też rozważałam takie miejsca jak Bułgaria, albo Krym, ale jednak Portugalia mnie najbardziej kusiła. A jakie konkretnie miejsca polecasz w Bułgarii?

Gość mikkimaus
Krym jest dobrym miejscem na wyjazd jeśli chcesz oszczędzić pieniądze i poznać tamtejszy folklor. Jeśli nie przepadasz za tłokiem, to odradzałabym Jałtę.

Gość kacza
jedz nad Węgierskie morze lol

Gość peterskin
Travelasystent to moim zdaniem dobre biuro podróży. W tym roku kupiłem u nich wycieczkę do Grecji i nie miałem przy tym żadnych problemów, tak więc polecam.

Gość annebelle
Peterskin, ja właśnie na Travelasystent znalazłam super ofertę na wyjazd do Portugalii, więc długo się nie zastanawiałam ;)

Gość treks
Moim zdaniem najlepsze miejsca na urlop to Hiszpania. Portugalia też jest piękna, jednak ja wolę wybrzeże morza śródziemnego :)

Tez polecam Hiszpanię. Bylismy 2 lata temu z Lloret de Mar z Funclubem i bylo super. Chociaz niektorzy mowia, ze to przereklamowany resort. Ale jak dla mnie - bomba. W tym roku jedziemy do Grecji. To bylo moje marzenie od daaawna...

Gość kijan
Polecam Chorwacje albo Bułgarie... w miare tanie miejsca gdzie mozna jeszcze odpoczac od tlumow turystow jak np w Hiszpanii. Jezeli szukasz ofert to rozejrzyj sie po internecie za jakimis mniejszymi biurami. Osobiscie polecam viator.pl, bylem w tym roku i sie nie zwiodlem

Gość kijan
Polecam Chorwacje albo Bułgarie... w miare tanie miejsca gdzie mozna jeszcze odpoczac od tlumow turystow jak np w Hiszpanii. Jezeli szukasz ofert to rozejrzyj sie po internecie za jakimis mniejszymi biurami. Osobiscie polecam viator.pl, bylem w tym roku i sie nie zwiodlem