Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika________

prywatne ubezpieczenie zdrowotne

Polecane posty

Gość monika________

Witam Chcę wykupić polisę. Choruję na niedoczynność tarczycy i nie mam juz cierpliwości do leczenia w nfz. Czy któraś z Was ma może jakieś doświadczenia? Oglądałam już kilka ofert i wiem, że za 100-150 zl miesiecznie mozna miec nielimitowany dostęp do lekarzy i podstawowych badań. Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki.

Gość kasiulinkua
Ja miałam :) Z firmy poprzedniej. Niebo a ziemia do NFZ. Nie ma kolejek, umawiasz się na konkretną godzinę, jeszcze Ci dzień wcześniej smsa z przypomnieniem wysyłają. A to jacy lekarze to zależy od pakietu :) No i nie czekasz chuj wie ile, tylko maks. 1-2 dni :D

Gość yydydydyd
a w ramach ubezpiecznia kierują do laboratorium,badania USG itd. czy same wizyty a jak jest z receptą wpisują do książeczki

Gość yydydydyd
ile takie ubezpieczenie kosztuje

Gość macian4423
Wiesz co, ja myślę, że warto się prywatnie ubezpieczyć. Tylko trzeba wiedzieć gdzie, bo niektóre ubezpieczalnie to trochę w konia robią człowieka. Wykupujesz sobie jakiś pakiet, a później się okazuje, że za gro usług i tak musisz sobie dopłacić...bez sensu. Mnie udało się znaleźć uczciwą ofertę bez dodatkowych opłat na stronie www.ubezpieczeniemedyczne.eu. Tutaj wykupujesz sobie miesięczny abonament – są 4 do wyboru i wszystko masz w pakiecie. Inny plus ich oferty to fakt, że mają umowy z 600 placówkami i to takimi z renomą np. Emel Med, czy Centrum Damiana