Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma na was rady

Nie zdecydowane, nie wiedzące czego chcą, uparte to właśnie wy kobiety.

Polecane posty

Gość Nie ma na was rady

Nie ma na was siły kobiety, normalnie nie ma. Idźcie precz. Na Boga, wy to kara dla nas facetów.

To samo o was mogę powiedzieć Panowie. Ja zawsze byłam osobą która wie czego od życia chce i co chce osiągnąć. To was odstrasza zdecydowanie, mocny charakter u kobiety, odpowiedzialność i dojrzałość. Przekonałam się o tym nie raz. Nie wyobrażam sobie nie umieć podjąć prostej decyzji jak wybór bluzki koloru takiego czy innego - kwestia dwóch sekund dla mnie. Jeśli ktoś jest niezdecydowany w tak prostych czynnościach - będzie miał problem z podjęciem decyzji ciężkich jakie niesie życie. Możecie się śmiać, ale tak jest. To tylko przykład, jeden z milionów jakie można tu podać. A upór tu nie ma nic do rzeczy.

Gość duch czasu umiera
nokturn a jeśli są dwie bluzki zatykające dech w piersiach to wybór nie należy do "dwóch sekund" :P

Zawsze wybieram idealnie co do ciuchów - a zakupy to kwestia 1,5 godziny jak dla mnie. Niektórych nawet nie muszę przymierzać. Po prostu wiem ,że nie bedzie mi w tym ciuchu dobrze, choć może na wieszaku wyglądać rewelacyjnie. Decyzje podejmuje bardzo szybko i wiesz co - to ułatwia życie :)

Gość duch czasu umiera
ja potrafię się jednak zastanowić nad swoim wyborem i nie przeszkadza mi to...:P

moi drodzy nie można generalizować faktem jest ze prawdziwy facet sprawia by KAŻDA kobieta czuła sie dobrze w jego towarzystwie i była tylko kobieta kluczem jest zrozumienie sposobu pojmowania spraw przez kobiety, w taki sposób w jaki one to widzą dla faceta to totalnie wirtualne ale możliwe niektórzy maja tak z natury a niektórzy mogą sie tego nauczyć tylko "mamusine cycki" tego nie są w stanie pojąć:P

dobrze powiedziane - jedni pojmą w lot a drugim zajmuje to lata, ale pojmą o co chodzi, a pozostała grupa będzie się zastanawiać i i tak nie zrozumie.

Gość duch czasu umiera
kluczem jest zrozumienie sposobu pojmowania spraw przez kobiety, w taki sposób w jaki one to widzą hahaha....dobry żart....tak samo jakby kobiety miały nagle widzieć oczami faceta...heh...jesteśmy inni i nic tego nie zmieni ....:P nokturn chwila zastanowienia nie musi być wieczna a może odciągnąć od emocjonalnego napalenia i błędu.. :P

Gość Ksenia30
kluczem jest zrozumienie sposobu pojmowania spraw przez kobiety, w taki sposób w jaki one to widzą dla faceta to totalnie wirtualne ale możliwe" Mój tego zdecydowanie nie rozumie ... Właśnie stwierdził, że ja jak była ubzduram sobie, a potem nic już nie można zrobić .... I pytał, czy wszystkie tak mamy? ... tak, wszystkie tak mamy ... :P

duch czasu umiera nie masz nawet dwagi podepszeć sie czarnym nickiem i wysmiewasz to czego sie boisz( uderz w stół a norzyce sie odezwą) niczego od kobiet ne oczekuj to nigdy sie nie zawiedziesz taka ich konstrukcja psychiczna ja je pan BÓG uczunił liczysz na to ze kobieta zacznie mysleć tak samo jak facet? chyba jesteś "mamusinym cycusiem" umierający duchu czasu

Gość duch czasu umiera
whiskey man przeczytaj jeszcze raz i pomyśl..a szydzę tylko z niemożliwych do osiągnięcia spraw o które toczą się spory....to nie pomaga jeśli kobieta ciągle pieprzy w stylu "poczuj się jak ja" bo wtedy można stać się maminsynkiem np.z czarnym nickiem :P