Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja juz nie wiem

czy moglby ktos wyjasnic..

Polecane posty

Gość bo ja juz nie wiem

staramy sie o dziecko juz prawie 2 lata. celowalismy w dni plodne, jednak nic z tego nie wychodzi. ostatnio kochalismy sie 2-3 dni po @. czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w tym czasie? moje cykle sa dosc dlugie 32-35 dni. dzis 28 d.c. - mdli mnie od rana,wczoraj po poludniu tez bylo mi niedobrze i mialam mdlosci.piersi sa strasznie wrazliwe,nawet podczas jazdy samochodem musze rozpinac pasy bo mnie draznia:o glupia jestem juz od tych obliczen:o prosze nie smiejscie sie tylko napiszcie,moze jest tu ktos madrzejszy odemnie bo ja juz nie mam sily.

Gość bo ja juz nie wiem
podnosze

Gość bo ja juz nie wiem
czy nikt sie nie wypowie? wiem ze powinnam zapytac ginekologa, zaraz ktos pewnie napisze ze powinnam wrocic do szkoly i sie douczyc :o ale jesli ktoras z was wie jak to jest czekac 2 lata,a moze i wiecej to zrozumie mnie i moje watpliwosci i pytania.

ach, ty piszesz po okresie. To tez sie zdarza, najleoiej pojsc do lekarza gin, specjalisty od metod naturalnych. On/ona ci pokaze jak sie badac. Czesto kobiety plamienie owulacyjne biora za okres. Moj kolega w taki sposob zostal poczety.

Gość bo ja juz nie wiem
ja mialam normalny okres wiesz. 2-3 dni po jego zakonczeniu kochalam sie z mezem. nie wiem czy moze byc z tego ciaza. o to mi chodzi.okresy mam nieregularne i nie wiem nigdy kiedy mam dni plodne.to znaczy nie umiem ich okreslic co do dnia. chcialabym wiedziec czy jest jakas nadzieja na zajscie w ciaze w czasie kilku dni po @.

Gość Poati
Co prawda nie czekalam 2 lata na dziecko, ale powiem ci jedno nie róbcie wiliczeń tylko się tym stresujesz i swojego partnera też. najlepiej wybierzcie się na jakąś romantyczną kolacje miły wieczór itd. , albo pojadziće do rodziny na wieś (jeśli takową macie) lub do znajomych nic nie robi tak dobrze jak łono natury;) i nie róbcie tego tylko dlatego że chcecie mieć dziecko ale dla przyjemności zapomnijcie na chwile o całym świecie przypominajcie sobie wasze pierwsze spotkanie, pośmiejcie się bądziće sobą!!! A jeśli to nie pomoże to wtedy zgłoście się do lekarza opiszcie mu wszystko a zobaczycie że znajdzie się jakieś wyście :)

Gość bo ja juz nie wiem
dzieki Poati :) ja to wszystko wiem, tylko ta glupiej psychiki nie da sie oszukac :)

Gość Poati
Też mam ten problem chyba wmówiłam sobie ciąże... Wiesz mam nadzieję że wam się uda będę trzymala za was kciuki;)

Gość Poati
Mam nadzieję że jeszcze sie odezwiesz ja tymczasem nie będe miala internetu dopiero w sobote i niedziele :) (no może jeszcze w tygodniu ale to na chwileczkę jeśli już) no to odezwij się póżniej może coś się zmieni ;)