Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itextrem

Co mam zorbić ? Nie wiem czy kocham ?

Polecane posty

Gość itextrem

Witam :) Jakiś czas temu zakończyłam związek , w którym byłam ponad dwa lata. Teraz od miesiąca jestem z innym chłopakiem. On mnie bardzo kocha , ciągle to okazuje mi i mówi ,że to coś bardzo poważnego. A ze mną to ja nie wiem jak jest. Zdaje mi się , że go kocham , jest dobry , uczuciowy itp ale czasem przechodzi mnie taka myśl,że za długo byłam w poprzednim związku , i że chce się jeszcze bawić i szaleć bo nie chcę się pakować w kolejny poważny związek. On mi ciągle mówi , że mnie kocha itp a ja nie wiem chce z nim być ale chce się też wybawić , co zrobić?

Gość ahnka14_cyganka
zapytaj sie mamy

Gość itextrem
Wiem dlatego tak trudno mi się zdecydować :(

bawić = przypadkowy sex, pewnie jestes młoda ? 21 ? 22 ? nie marnuj czasu temu facetowi

Gość itextrem
Nie chodzi o przypadkowy sex tylko raczej o zabawę z innymi , chodzenie na dyskoteki , nie tłumaczenie się nikomu, a trafiłam na takiego chłopaka , że o wszystko jest zazdrosny. Na wakacje mam przerwę na studiach i jestem kelnerką na weselach a on nawet o to jest zazdrosny jak jakiś weselnik ostatnio zaprosił mnie do tańca ;/

Gość taka inna jedna laska
no to jak Ci to bardzo nie leży to skończ tą znajomosć... tylko pytanie czy jeszcze kiedyś poznasz faceta który Cię pokocha, ale... jest ryzyko jest zabawa :D a przecież o zabawę Ci chodzi ;)

Gość ludzie są świrami
jak można po miesiącu mówić, że się kogoś kocha? :O kretyństwo

Gość bonita100
nie mozna się zakochac w miesiąc ,ani odkochac w miesiąc ,najpierw jest zauroczenie ,

Gość itextrem
On mówi , że mnie kocha bo znaliśmy się już dużo wcześniej , a ja właśnie nie wiem czy moje uczucie jest tak samo silne jak jego , żeby się wiązać. Wiem , ze on szuka czegoś poważnego , a ja się po prostu tego boję :( Byłam kawałek czasu w poważnym związku i teraz chce odetchnąć, ale nie chce też stracić mojego obecnego chłopaka :(

Gość itextrem
23 lata