Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfssd

Reklama BEZ ENDU//

Polecane posty

Gość dfssd

jak ona moze kogokolwiek wkurzac przeciez ona jest zajebiscie smieszna :D

Gość dfgsdg
No mnie jakoś nie śmieszy-co tam jest takiego niby śmiesznego??

Gość fgxcgfdg
żeby tam były jakieś fajne laski a tam są brzydkie białe dziewczyny na czarno pomalowane :o

Gość dfssd
tam jest wszsytko smieszne :D a najbardziej to ich glupota jak kogos to nie smieszy to znaczy ze nie ma poczucia humoru;f

Gość dfgsdg
Hehe a mnie śmieszy twoja głupota,bo dla mnie jak kogoś ta reklama śmieszy to jest po prostu głupi tak jak i ta reklama. Bo nie powiesz mi chyba że ta reklama jest inteligentna??

Gość dfssd
jasne ze nie jest inteligentna czy ja napisalam ze jest?? jest po prostu tak glupia ze az smieszna :D te laski sa komiczne i to jest smieszne mnie to bawi

Gość sliczna babeczka
jest irytujaca, jak kazda reklama ktorej tworcy uwazaja spoleczenstwo z tak tepe i majace IQ nieodbiegajace znacznie od poziomu imbecylizmu

Gość dfgsdg
No widzisz-ciebie to bawi a nas nie! Ale to nie musi wcale znaczyć że nie mamy poczucia humoru-tak twierdząc wydaje mi się że masz może z 13 lat. jasne ze nie jest inteligentna czy ja napisalam ze jest?? Ja ci zadałem pytanie jak byś nie zauważyła nie pisałem że ty tak napisałaś.

Gość kiopkp
placa ci za gadanie na forach o tej reklamie?? :O

Gość sliczna babeczka
ona jest tak glupia ze az obrazliwa i przykra, jak swiat wedlug kiepskich i inne kiepskie gnioty dla debili

Gość rosetec
najlepszy jest marek konrad i te jego bajki :):) zdziadział facet na starosc hahaha bajki opowiada o wilku i kapuścia haha:classic_cool:

Gość całujeme całujeme
te forum nacechowane mocno rozmowami o kupie nie jest podatnym gruntem do rozsiewania reklamy. Osoby przeżywające ekstazę po zażyciu dawki Coli ogrinal i Top Chips raz w tyg. nie są dobrą siłą nabywczą .

Gość żeCo>>??
ta reklama jest załosna.. nic w tym smiesznego nie ma..

Gość dfssd
świat wedlug kiepskich jest według ciebie nie smieszny??? haha to ja nie wiem co cie smieszy czlowieku musisz byc niezlym gburem

hym te dziunie wyglądają jak najtańszy zakażony "towar" :O z przedmieść Bronxu nic śmiesznego w tej anty-reklamie nie widzę

Gość dfssd
no i niech tak wygladaja a czemu mialy by ladnie wygladac?? nie rozumiem takiego myslenia

ok "wyglądają" ale czemu ten "wygląd" ma służyć? chyba tylko kontrowersjom, bo są takowe zaliczasz się do 1% odbiorców tego wątpliwego towaru jakim jest ta anty-reklama ... nawet nie wiem co to za sieć :O

Ja tam nie wiem czy to śmieszne czy nie. ale wkurzam się sama na siebie, bo jak usłysze to rano, to później do wieczora mam to w głowie :(

Gość dfgsdg
hehe jak widać nikt nie rozumie tu twojego myślenia i poczucia humoru,więc to ty masz specyficzny poczucie humoru. Na moje oko to autorko jesteś jeszcze w gimnazjum albo skończyłaś maksymalnie zawodówkę.

Gość dfssd
jestem po maturze wiec pudlo dla mnie jest to smieszne bo uwazam ze z głupoty trzeba sie smiac

Gość dfssd
hehe jak widać nikt nie rozumie tu twojego myślenia i poczucia humoru,więc to ty masz specyficzny poczucie humoru. to ze kilka osob nie podziela mojego zdania tutaj nie oznacza ze to ja mam specyficzne poczucie homoru a jesli tak uwazasz to gratuluje :D

Gość dfgsdg
No to bardzo się nie pomyliłem.Zdanie tegorocznej matury to przecież nic takiego (a w szczególności matematyki).

Gość dfgsdg
Nie tak nie uważam bo na pewno się bardzo wiele osób znajdzie które będą się śmiać z tej reklamy-ale tutaj jak na razie nikt nie poparł twojego zdania.

Gość dfssd
to ze jestem po maturze nie oznacza ze po tegorocznej .. :D czytaj ze zrozumieniem a mature z matematyki tez zdawalam spokojnie:D

Gość dfssd
dobra niewazne nie bedziemy sie tu klocic o to kto ma specyficzne poczucie humoru bo racja jest jak dupa kazdy ma swoja wiec to sie mija z celem

Gość dfgsdg
Aha.No widzisz czyli jednak się nie pomyliłem. Myślałem że po tegorocznej bo masz tylko maturę i nic więcej(no chyba że coś ukrywasz czy też nie dopowiadasz) i to właśnie mnie zmyliło.I przecież nie napisałaś kiedy miałaś maturę więc niby jak miałem to zinterpretować-zrobiłem to tak jak mi to pasowało, ale to nie znaczy że nie czytam ze zrozumieniem.

Gość dfgsdg
dobra niewazne nie bedziemy sie tu klocic o to kto ma specyficzne poczucie humoru bo racja jest jak d**a kazdy ma swoja wiec to sie mija z celem No z tym to ja się zgodzę :) Miłego dnia :)