Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura1212

strach przed ciaza POMOC

Polecane posty

Gość Laura1212

Witam wszystkich forumowiczow... Chialabym aby odpisywaly wylacznie osoby ktore zainteresowane.. nie potrzebuje slow krytyki.. bo sama juz znacznie je sobie wymierzylam.. Chaialabym uslyszec osoby ktore zastosowaly tabletki poronne.. czy byly same.. ??jak to przezyly.. /?? jak sie czuja teraz?? potrzebuje pomocy.. nie wiem co mam robic.. Jesli ktos chialby odpowiedziec prywatnie chetnie podam email .. Czekam ..

Ale chodzi ci o antykoncepcję "po stosunku" - tzn. Postinor lub Escapelle, czy rzeczywiście o tabletki poronne - np. RU-486 ?

I pojednych i po drugich często pojawia się ból brzucha, nudności, a czasami krawienie. Dobrze by było żeby ktoś był przy tobie.

Chodzi mi o te drugie.. nie wiem narzie czy jestem w ciazy .. wiem jedno ze sama sobie nie poradze potrzebuje slow od was.. tych doswiadczonych ktore przezyly metode farmakologiczna.. czekam na wiecej postow..

Chodzi mi o te drugie.. nie wiem narzie czy jestem w ciazy .. wiem jedno ze sama sobie nie poradze potrzebuje slow od was.. tych doswiadczonych ktore przezyly metode farmakologiczna.. czekam na wiecej postow..

W Polsce takie środki są nielegalne. Jeżeli nabywacz je z drugiego obiegu, to upewnij się że nabyłaś orginalny produkt a nie podróbkę.

Wlasnie dlatego chialabym najpierw zaciagnac opini od kobiet ktore to przezyly.. jak to zdobyly itd. napewno nie podejme decyzji pewnej .. jestem jeszcze w sferze rozmyslec..