Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybousta

ZOBACZCIE JAKIE MAM USTA! odechciewa mi sie żyć! nie stać mnie na operację

Polecane posty

Gość a dlaczego on idzie w
odwrotną strone? nogi masz w dół a ptaka w góre? coś z nim nie tak no i jak ktos zauważył, zanikły ci jądra, idz do urologa

Gość jak patrze na wasze ptaki
to czuje smród z mojej pipy wali starą podpaska uryną i cieczką

Gość Adamus z kieltz
mam jądra..bryzgam ejakulatem codziennie..a fioletowy jest od zmeczenia..tak ciezko pracuje ...

Gość Ty gwiazda a wiesz co
to jest kredka do ust? no wiec kupujesz kredke w kolorze zblizonym do Twojego naturalnego koloru ust...siadasz przed lustrem w domu i malujesz sobie odpowiedni ksztalt...w Twoim przypadku delikatnej korekcji wymaga gorna warga, dolna obysowujesz...delikatnie rozcierasz kredke do wewnatrz tak zeby ten kolor delikatnie przechodzil i malujesz blyszczykiem.... proste jak budowa cepa ale po co myslec skoro lepiej sie uzalac?

Gość rybousta
no jasne, a jak np. nie mam czasu sie umalować albo jestem po pływaniu i nie mam warunkow do malowania? zresztą mam w miare duże wargi i jak jeszcze domalowuje sobie rowki to wygladam jak dziwka :( (

Gość rybousta
pamiętam że zauważylam to w 1-2 klasie podst. miałam 8 lat i za wszelką cenę chcialam miec ten rowek...czy da sie go jakoś zrobić bez szminki i skalpela?

Gość a co to za problem
wstrzyknąć sobie botoks w gorna warge? Czy to az takie drogie? Ja mam większy problem bo mam male piersi i zbieram na operacje :p

TY KOBIETO PROBLEM TO TY MASZ Z GŁOWA:)CODZIEN, ZAKŁADASZ TYSIACE ZJEBANCH TOPIKOW, A TO O PAZNOKCJACH A TO O USTACH A BLA BLA.. SAMA NIEWIEM O CZYM JESZCZE, WYMYSLASZ GLUPOTY, MASZ LAT 16 I SIE NUDZISZ.. KOBIETO POGODA ŁADNA IDZ OPAL DUPE BLADA!!!!poszukaj , znajomych wyjdz gdzies.... a rano zapisz sie do psyhiatry wiolu....