Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuu19

zamiast okresu biala...

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuu19
tzn jak gleboko?;/ skad mam to wiedziec?

Gość uuuuuuuuuu19
boje sie ze mi tam peknie albo cos;/

Gość tak,jasne...
Przynajmniej do polowy termometru albo dalej

Gość tak,jasne...
poloz sie, wsadz termometr min. do polowy jego dlugosci, polez sobie spokojnie,potem wyciagnij, sprawdztemperature i tyle

Gość uuuuuuuuuu19
no jaja sobie chyba robicie...nie bede tyle wkladala bo sie boje ze peknie

Gość tak,jasne...
dobra, to spadaj bo marudna jestes....mierze temp juz chyba z 10 lat i jeszcze mi nic nie pękło:O wynocha po test rozkapryszona panienko.....

Gość uuuuuuuuuu19
kurde to wszystko ze stresu...przestancie ide mierzyc

Gość wcinelam sie w ten temat
i co zmierzylas juz?

Gość olabohalll
i jak ?? zmierzyłaś????

Gość uuuuuuuuuu19
Zmierzylam ale wlozylam troche tylko... 37, 4:(:( ale to chyba jeszcze nic nie znaczy bo przed okresem tem chyba jest wysoka, poza tym mierzy sie raczej rano:(:(

Gość Ty gwiazda a wiesz co
nie ma znaczenia czy rano czy wieczorem...ma znaczenie zeby to robic o stalych porach...

dla ciebie wszystko nic nie znaczy jak zaczniesz rodzic to tez to nie bedie nic znaczyc? po test do apteki idz i go zrob...najlepiej kup 2 testy...jeden zrobisz zaraz a drugi jutro rano.

Gość prezespaniprezes
będziemy ciociami ;D

Gość olabohalll
zrob test ciazowy, dzisiaj jak masz mozliwosc gdzies kupic albo jutro...ale dla mnie to na bank ciaza...temp swiadczy najlepiej...i niewazne czy rano czy wieczorem..gadalam kiedys o tym z ginem :) na twoim miejscu leciałabym juz po test:O

Gość nie,nie mam
widze,ze bronisz sie rakmi i nogami przed ewentualna ciaza,masz wytlumaczenie dla wszystkiego byleby tylko nie dopuscic do siebie tej mysli,a ja ci radze swajac sie wlasnie z ta mysla,bo bedzie ci latwiej. Juz trzy oznaki potwierdzaja moje i nie tylko moje zdanie,ze to jest jednak ciaza.

Gość uuuuuuuuuu19
zyc mi sie odechcialo......................

jak trzy? -brak okresu -temperatura -plamienie na tydzien przed okresem -brak zabezpieczenia w trakcie sexu -hustawki nastroju(to ze ryczy i sie trzesie i nie moze nic zrobic) dla mnie to 5 nie rozumiem dlaczego sie tak przed testem bronisz.... trzeba sie bylo nie brac za sex skoro nie wiesz jak sie zabezpieczac a nie teraz rozpaczac..teraz to wyieczka do apteki po 2 testy...pierwszy zrob juz dzis..drugi jutro rano z porannego moczu...i wez sie w garsc to nie koniec swiata...

Gość uuuuuuuuuu19
wlasnie ze koniec. Nie zrobie testu dopoki nie bedzie mojego chlopaka ze mna...teraz nie moze przyjechac dopiero we wtorek. Nie jestem w stanie sama......... Mam juz dosyc, zycie mi sie zawalilo kompletnie. Mam dopiero 18 lat, w grudniu skoncze 19:(:(

to co on za Ciebie bedzie sikal na test? nie badz smieszna... trzeba sie bylo nie brac za sex skoro nawet na test nie potrafisz nasikac....logiczne jest to,ze jak sie uprawia sex to mozna zajsc w ciaze...powiem wiecej tylko przez sex mozna w ta ciaze zajsc (nie liczac in vitro) wiec trzeba sie bylo rozladowac inaczej...

Gość uuuuuuuuuu19
Pod pacha mam 37,3 wiec praktycznie zadna roznica. Kiedys mierzylam przed okresem pod pacha bo tez mi sie spoznial noi mialam podobna z tego co pamietam. Temperatura spada chyba dopiero jak dostane okres....nie wiem juz co myslec naprawde

Gość uuuuuuuuuu19
nie, ze on pojdzie ze mna do lazienki, nie przesadzajmy. Chce tylko zeby byl w pokoju jakby sie okazalo ze ciaza to ja nie dam rady:(

Gość olabohalll
no sorry ale teraz to sie otrzasnij babo i rob test...po co czekac...

Gość uuuuuuuuuu19
Mam jutro egz na prawko nie chce sie przed nim demerwowac jeszcze bardziej bo zalezy mi na tym zeby to wkoncu zdac

Gość gbhfjmk,s
to się nie denerwuj, główa do góry, będzie dobrze ;)

masz racje egzamin wazniejszy niz wiedza czy to ciaza...

Gość uuuuuuuuuu19
nie o to chodzi ze wazniejszy ale po co mam sie jeszcze bardziej denerwowac i zawalic wszystko...musze poczekac i chociaz zdac ten egz skoro zycie mi sie wali

nic ci sie nie wali wyolbrzymiasz...nie robiac tego testu bedziesz w wiekszym sresie...i zaloze ze bedziesz sie caly zas zastanawiac czy to ciaza czy nie ciaza...robisz test i bedzies wiedziec albo tak albo nie...i nie bedzie juz sie na d czym zastanawiac tylko trzeba bedzie dzialac

Gość ale zalosne to jest
życzę Ci z całego serca, żeby to nie była ciąża :( Ja bym chyba się załamała na twoim miejscu...

Gość Doris_Day
Miałam dokładnie to samo we wczesnej ciąży! Tez podwyższona temperatura i ta wydzielina. Właśnie ten śnieżnobiały kolor jest charakterystyczny dla ciąży, jakbyś miała żółtawą, albo grudkowatą to można podejrzewać infekcję, która też może opóźnić okres, ale snieżnobiała to na bank ciąża! A i ja też zaszłam od stosunku przerywanego:) W tym preejakulacie (płynie, który wypływa z penisa przed wytryskiem) znajdują się najbardziej ruchliwe plemniki, więc szansa jest i to spora, trzeba tylko trafić w dni płodne. A ciążą się nie martw, wiadomo, że na początku będzie cholernie ciężko, ale za jakieś 5 lat będziesz miała odchowane dziecko, podczas gdy koleżanki dopiero zaczną zachodzić. Powodzenia!

Gość uuuuuuuuuu19
Teraz pewna ginekolog udzielila mi porady przez gg. Ona twierdzi ze to raczej nie ciaza ale nalezy zrobic test. Mysli ze moze byc cos z hormonami ale na odleglosc trudno ocenic. oszaleje zaraz.........