Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brylantynka

Włosy - czy jeszcze kiedys beda jak kiedys... ?

Polecane posty

Gość brylantynka

Hej, mam pytanie. Otóz od zawsze utlenialam wloski na blond, zniszczylam je roznymi rozjasniaczami itp... mialam juz czarne, z czarnego schodzilam do blondu, potem rudy potem znowu blond rozjasniacz, braz itp... i wloski mam w oplakanym stanie... balam sie ze juz mi nei rosna :( ale od listopada 2009 farbnelam na jednolity braz i chcialam je wyleczyc. no wiec mam caly czas ten braz nie farbuje, prsotwnicy nei uzywam juz 2 lata ani zadnych specyfikow do wlosow i widze juz odrosty (swoj naturalny kolor) scielam ostatnio wloski do karku i jakby staly sie zdrowsze i mam teraz takei pytanko: Otoz czy jak juz zejdzie mi calkiem farba braz i bede miala swoje naturalne to czy nowy naturalny moj wlos rosnei zdrowy czy poprzez chemikalia farb rosnie uszkodzony i slaby? bo bardzo chcialabym zapuscic wkoncu. i tak wogole to slicznie bylo mi w blond ale wiecie co? - NATURALNOSC GÓRA :D ;))) chce odzyskac naturalne wloski i potem tylko o nie juz dbac i zapsuzczac i juz nigdy zadnego farbowania. uzywam szamponu z czarenj rzodkwi i pokrzywy (z apteki), robiep lukanki z pokrzyw a takze uzywam INDYJSKICH preparatow do wlosow (bo wiadomo jakie hinduski maja piekne wlosy!!) i waxa uzywam. prosze o odpowiedz najlepiej jakies fryzjerki.

Gość jezeli jestes w ciazy
wszystko jes miwe....moglas sobie znsizczyc cebulki iwlosy odrodna slabe,ale niemoneicznie, moga odrosnac takie jakie byly