Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papaya69

Jak wygląda sluz przed miesiączką jesli jest się w ciazy ?? prosze o odpowiedz!!

Polecane posty

Gość papaya69

otoz mam pytanie... nie wiem czy nie jestem przypadkiem w ciazy... robilam 4 testy 3 pozytywne jeden negatywny.... za tydzien powiinam dostac okres i chcialam zapytac czy nieorientuje sie ktoras jaki sluz powinien sie wydzielac przed okresem podczas ciazy kobiety? ( przezroczysty czy biały?) bardzo prosze o porade bo byc mzoe to mnie nakieruje czy jestem napraawde w ciazy !!! a do ginekologa za wczesnie by pojsc narazie chce poczekac na okres

Gość jezeli jestes w ciazy
to nie ebdziesz miec miesiaczki,a wiec sluz nie wyglada................... ;-P

Gość jest tak
w okresie owulacji jest rzadki i przeźroczysty, ze wzgl. u ułatwienie plemnikom podróży do macicy i jajowodów, w okresie dni niepłodnych jest gęsty, w celu utrudnienia podróży plemnikom. A czasie ciąży chyba nie ma żadnego śluzu, zresztą wpisz w google: "śluz pochwowy podczs ciąży", może coś ktoś już napisał. A zresztą czym Ty się przejmujesz, urodzisz dużego,kochanego dzidiusia, o takiego: http://img187.imageshack.us/my.php?image=image002ky2.jpg

Gość Do papaya69
musisz koniecznie zrobić badania prenatalne, bo w wieku 41 lat możesz urodzić downa, mimo że jesteś ekstra laska wyglądająca na 30

Gość Do papaya69
jeśli nie minęło 72h od feralnego stosunku, to możez wybrnąć z sytuacji poprzez RU480. Notabene nie jest to pigułka poronna!!!

Gość papaya69
o matko!!! na kafetrii widac nie ma ludz NORMALNYCH i inteligentnych ! zadaje człowiek powaznie normalne pytania i glupie odpowiedzi sie sypią... zal po prostu cya