Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sepia28

podpowiedzcie mi

Polecane posty

Gość sepia28

niedlugo spotykam sie z fajnym facetem, planujemy tez sex, gdzie mozna sie spotkac na pare godzin by bylo milo, moze ktos cos fajnego sam kiedys przezyl prosze napisac.

Gość sepia28
to juz bylo w zeszlym miesiacu, bo nie dodalam ze spotykamy sie tylko raz na miesiac i chce by to bylo cos innego zawsze

Gość sepia28
widze ze tylko nudne pruderyjne towarzystwo lozko i tak jak bog przykazal

Gość 26 lat wciąż bez baby
tak bo my nie myślimy gdzie dać dupy żeby było miło i przytulnie Sam seks nie jest zły ale takie podchody i planowania.

Biała kawa, chcesz zaskoczyć faceta to zaproś koleżankę i zróbcie mu laskę , gwarantuje że tego jeszcze nie miał, a zasadniczo jest to mu obojętne gdzie będzie się spuszczał za przeproszeniem. Chłop to nie baba nie trzeba go zaskakiwać, wystarczą mu cyki piwo i TV.

To może dla odmiany zrób mu obiad :classic_cool: Przyznam jak lubię to forum to niektóre tematy są do dupy, po co kobieta ma zaskakiwać faceta.... Znaczy kobieta może zawsze zaskoczyć jak powie że jest w ciąży, gwarantuję moc zabawy.

Gość sepia28
nie chodzi mi o samo zaskakiwanie faceta, poprostu juz znudzily nam sie obojgu lozko i samochod. przygodny sex masz racje nie ma znaczenia gdzie, ale my to ciagniemy juz jakis czas i uwierz mi miejsce ma znaczenie. bo auto i dom _to z kazdym mozna to tam robic, a my mamy miec co wspominac