Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

White Coffee

Czym zaskoczyć faceta ktory miał dużo kobiet?

Polecane posty

Gość dawajcie swoje teorie
ugryz mu kutasa

Gość on 86xxx
zdominować go:) on leży na plecach i nie pozwalasz mu na żaden ruch najpierw bawisz się jego sutkami potem schodzisz niżej i skupiasz się na jego penisie robisz zaj... lodzika i dośiadasz go najpierw z przodu później z tyłu możesz analnie go zaskoczyć jak będzie się zblizał weź go do ust i pozwól mu się spuścić w sródku Twoich wilgotnych ust powinno poskutkować ewentualnie szybki nr na w miejscu publicznym, sex na łonie na tury pozwól żeby Cię zdominował od tyłu i zakończył w Tobie, np nietypowa pieszczota pod warunkiem że facet ejst zadbany najpierw zajmij się jego penisem później od jąder do odbytu a na końcu liż ejgo odbyt ja to np uwielbiam zajebi... wrażenie ale nie każda się na to godzi.

Gość nie daj mu dupy przez miesiac
to go na pewnoi zaskoczy bo jak mial duzo lasek to znaczy ze latwo mu szlo :P

Gość pozwól mu na dobry anal

nie daj mu dupy przez miesiac------> spotykamy sie dosc rzadko, to luzny zwiazek, wiec nie danie mu dupy przez miecha nie zrobi wrazenia... anal?powoli sie do tego przekonuje, mam nadzieje ze sie przełamię:) ktos jeszcze ma propozycje?

Gość on 86xxx
poloz sie na kant lozka odchyl glowe do dolu i niech wsadzi calego penisa w Twoje usta no chyba ze nie ma za duzego to to nie jest potrzebne odjeb mu zajebistego striptiza albo umow sie z kolezanka i odjebcie wspolny pokaz caslujesz sie z nia piescisz lizecie sobie szarki a on na to patrzy i nie pozwalasz mu sie dolanczac gorzej jak Ci przypadnie partnerka do gustu:D

poloz sie na kant lozka odchyl glowe do dolu i niech wsadzi calego penisa w Twoje usta no chyba ze nie ma za duzego to to nie jes to juz było, a kolezanki nie mam na tyle odwaznej... ma duzego!:Dhahah!

Gość a duzo ty mialas facetow
przed nim?

Gość nie daj mu dupy przez miesiac
nie daj mu d**y przez miesiac------> spotykamy sie dosc rzadko, to luzny zwiazek, wiec nie danie mu d**y przez miecha nie zrobi wrazenia... na pewno wieksze niz te wsyztskie laski ktore ma na skinienie, tak to jestes jedna z wielu jak mu nie dasz doopy to przynajmniej zapadniesz mu w pamiec

a duzo ty mialas facetow no wlasnie kilku ich bylo...ale nie takich zeby czerpac z nich pomysly...on budzi we mnie lwa!ale jest wymagajacy, wiec chcialabym go zaskoczyc.:)

na pewno wieksze niz te wsyztskie laski ktore ma na skinienie, tak to jestes jedna z wielu jak mu nie dasz doopy to przynajmniej zapadniesz mu w pamiec haha!gwarantuje ci ze nie zapadne mu w pamiec, poprostu podzie do innej!:D ale sprobuję.

Gość on 86xxx
no dobra mail duzo kobiet ale zastanow sie czy warto? czy zasluguje na to? dogadza Ci odpowiednio? jak nei to neich lepiej on dla Ciebie sie postara a nie na odwrot:) ja mialem juz 10 kobiet i zazwyczaj ejst tak ze ja wole je zaskoczyc niz one mnie:D:D:D a sex pod prysznicem? w wannie? w jeziorze? na balkonie? sex podczas burzy? moze zrob mu pokaz on sobie lezy wygodnie a Ty siadasz okrakeim zamykasz oczka i zaczynasz zaje... piescic swoja lechtaczke szparke, mozesz odbyt i piersi doprowadzasz sie do rgazmu a on zawyje ze nie dotknac:P ale dalej nie wiemy czy zasluguje na to a jak tak to dlaczego? skoro juz sobie tyle pobzykal i mial tyle partnerek to neich lepiej on Ciebie zaskoczy!!!!!!!!!

no dobra mail duzo kobiet ale zastanow sie czy warto? czy zasluguje na to? dogadza Ci odpowiednio? jak nei to neich lepiej on dla Ciebie sie postara a nie na odwrot ja mialem juz 10 kobiet hehe!mial troche wiecej kobiet od ciebie, a czy on mi dogadza!!jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlatego chce mu sie odwidzieczyc, hmm... a gdybym go zwiazala i zrobila tak jak ty mowisz? ;> zaczela sie piescic?doprowadze sie do orgazmu, potem zaczen sie z nim draznc?bede go piescic a z nie biedzie mogl wytrzymac?he? choc tak tez go juz piesciclam....

Gość on 86xxx
pamietaj ze predzej czy pozniej wszystko staje sie rutyna:)

Gość nie ilosc lecz jakosc
jesli masz poczucie wlasnej wartosci to nie powinnien cie taki problem dotyczyc. No chyba ,ze facet jest seksoholikiem, ale to juz inna bajka, czyli co kto lubi.

Gość nie dać mu

Gość serfeteeyeyey
postaw mu kloca na klacie :classic_cool: