Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaPsunia

Muszę się wyżalić

Polecane posty

Gość MałaPsunia

Mój facet spotyka się z panienkami na boku :-( Twierdzi, że to koleżanki i umawia się tylko na kawę, nie wiem czyja jestem przewrażliwiona i jak to mowi świruje, ale dla mnie to nie jest normalne jak się kogoś kocha spotykać się z innymi, które nie maja pojęcia, że on ma dziewczynę!

hahaha!gwarantuje ci ze je dupczy!sama spotykam sie z takim facetam "na kawe":D przepraszam...haha!a nóż widelec z twoim!:D skad jestes?

i powiem ci jeszcze jedno!skoro okłamuje te inne ze nie ma dziewczyny...ha!zastanow sie po co to robi!:)

Gość MałaPsunia
Tnz może przesadziłam, ze z panienkami, kiedyś na początku związku miała taką jedną koleżankę, ale kiedy dowiedziała się ze ma dziewczynę zniknęła z jego życia, teraz dowiedziałam się, że urzymuje kontakt z jakąś panienką z którą ostro zabawiał sie na dyskotece kiedy bylismy pokłócenie, przeczytałam ostatnio od niej smsa.

Olej tego ziomka, jak nie masz do niego zaufania, tym bardziej jeśli spotyka się z innymi dupami na boku. Nic dobrego z tego nie będziesz miała.

numer ze spotykaniem sie z koleżankami jest znany, heh , sam mam kilka "kawowych" koleżanek :p

Gość MałaPsunia
ale po co to robicie? Pytanie do facetów. Wasza kobieta wam nie wystarcza.

Gość MałaPsunia
Jesteśmy z okolic Wroclawia

Bo czasem kobieta jest: nudna nie dba o siebie tak jak kiedys cienka w seksie marudzi mysli za faceta a czasem po prostu tacy jestesmy

Gość MałaPsunia
Moja kumpela ze studiow ma podobną sytuację, mieszka koło Warszawy może z jej facetem sie spotykasz?:-> To czemu nie rzucą swojej dziewczyny i wtedy spotykają się z innymi?

Gość natalia..
na kawę? nie mów tylko że w to wierzysz! daj mu kopa w tyłek na kosmos, nie jest ciebie wart ;/

ja ci zaraz powiem dlaczego to robią!:) osobiście znam 2 przyczyny, byc moze jest ich wiecej... 1. dla adrenaliny - faceci lubią i podnieca ich to ze np ich dzieczyna moze sie dowiedzec o tym ze z kims sypia, to jest tajemnica, zakazany owoc, to jest natura faceta. 2. z nienawiści do kobiet - facet ktory ma za soba nieudany zwiazek, kobeta go rzucila, a bardzo ja kochał(tak!kobieciarze tez mają uczucia wbrew pozorom!) teraz robi to powiedzmy podswiadomie dlatego ze nienawidzi kobiet.to taka jakby zemsta za to ze tamta go tak potraktowala. jest jeszcze 3 opcja - aktualna partnerka go nie zaspokaja. duzo rozmawiam z mężczyznami, o ich odczuciach, zachowaniu, zadaja duzo pytan i nie sa to tylko moi partnerzy, koledzy itd...

Gość MałaPsunia
Poza tym u nas powinna być super, jestesmy ze sobą dopiero rok czasu...

To czemu nie rzucą swojej dziewczyny i wtedy spotykają się z innymi? dla adrenaliny :) podnieca ich zakazany owoc.

Gość MałaPsunia
White Coffee masz rację nam się ostatnio nie układało w łózku ja zmęczona po pracy, on również, dzieli nas również kilkanascie kilometrów, ale jak sie chce z kimś być to próbuje się ratować związek a nie szukać innych.

nie rzucą bo są do nich przywiązani nienawiść, w sumie masz rację , chyba nawet zakwalifikowałbym się może do tego punktu

Gość MałaPsunia
Bo wierzą, że będą tymi jedynymi, dla których się zmienią.

Nie jesteś sama... Ja właśnie na wczorajszej imprezie przejrzałam na oczy - mój nowy chłopak tańczył sobie z innymi laskami a mnie olał :O No cóż może i krótko razem byliśmy ale zdążył trafić do mojego serca. Wydawał mi się normalny - moje wcześniejsze związki były jakieś dziwne jednym słowem.:/ Postanowiłam sobie go darować, no bo skoro na początku są takie motywy to co będzie potem. Mam jednak pytanie dla panów - czy wy nie wiecie co to znaczy uczciwość i wierność, i co dla was oznacza słowo kocham??:(

Dlaczego kobiety spotykają się z takimi facetami ? dobre pytanie na to pytanie tez są różne odpowiedzi. 1. problem ze znalezieniem staego partnera - kiedy kobieta potrzebuje zaineteresowania, czulosi, zaspokojenia. 2. ze strachu przed stalym zwiazkiem - chcialaby z kims byc, kogos miec, ale boi sie zobowiazan 3. rowniez dla adrenaliny, niekoniecznie ona ma partnera, wystarczy ze on ma kogos jest to wystarczajaco podniecajace(rowniez zakazany owoc) ja naleze do 3 kategorii:)

Normalni faceci wiedzą co to wierność i uczciwość. Problem w tym, że tacy Was nudzą...