małaami 0 Napisano Lipiec 4, 2010 Witam.Mam nadzieje, że ktos podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami. Mianowicie okres mam od 3 lat okres miałam w miare reguralnie do czasu. Przed ostatni okres miałam w listopadzie 2009 gdy mi sie spóźniał tłumaczyłam to sb ze jestem młoda napewno sie unormuje, trwało to 5 miesięcy az wreszcie dostałam okres w kwietniu br. był on bardzo obfity ale mimo tego cieszyłam sie ze wszystko ok teraz mamy lipiec a ja juz 3 miesiac nie mam okresu:( Miał ktos podobnie?? bardzo prosze o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małaami 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Ehh dlaczego nikt nie chce mi pomóc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małaami 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Ehh dlaczego nikt nie chce mi pomóc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sddssd Napisano Lipiec 5, 2010 a bylas z tym u ginekologa? widocznie cos jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małaami 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Do ginekologa właśnie dziś bd sie rejestrować, ale chciałam najpierw się poradzić, czego sie spodziewać. Może ktoś tak miał i podzieli sie ze mną tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sddssd Napisano Lipiec 5, 2010 nie bylam w takiej sytuacji wiec ciezko mi powiedziec ,mysle ze moze jakies leczenie hormonalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małaami 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Dodam jeszcze, że wystempuja u mnie wszystkie objawy PCOS ale czy w wieku 17 lat mogło mnie to spotkac?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Lipiec 5, 2010 pco, torbiele, cykl bezowulacyjny. Wszystko jest możliwe. Tylko lekarz Ci pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraty_pierdaty 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Ja nie mialam kiedys prawie pol roku. Dostalam leki hormonalne i w miare sie wyregulowal, bo dostawalam co jakies 40dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach