Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małaami

Komu spóźniał się okres b.dlugo?

Polecane posty

Witam.Mam nadzieje, że ktos podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami. Mianowicie okres mam od 3 lat okres miałam w miare reguralnie do czasu. Przed ostatni okres miałam w listopadzie 2009 gdy mi sie spóźniał tłumaczyłam to sb ze jestem młoda napewno sie unormuje, trwało to 5 miesięcy az wreszcie dostałam okres w kwietniu br. był on bardzo obfity ale mimo tego cieszyłam sie ze wszystko ok teraz mamy lipiec a ja juz 3 miesiac nie mam okresu:( Miał ktos podobnie?? bardzo prosze o pomoc!

Gość sddssd
a bylas z tym u ginekologa? widocznie cos jest nie tak

Do ginekologa właśnie dziś bd sie rejestrować, ale chciałam najpierw się poradzić, czego sie spodziewać. Może ktoś tak miał i podzieli sie ze mną tym...

Gość sddssd
nie bylam w takiej sytuacji wiec ciezko mi powiedziec ,mysle ze moze jakies leczenie hormonalne?

Dodam jeszcze, że wystempuja u mnie wszystkie objawy PCOS ale czy w wieku 17 lat mogło mnie to spotkac?? :(

pco, torbiele, cykl bezowulacyjny. Wszystko jest możliwe. Tylko lekarz Ci pomoże

Ja nie mialam kiedys prawie pol roku. Dostalam leki hormonalne i w miare sie wyregulowal, bo dostawalam co jakies 40dni.