Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adziola

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość adziola

Witam, mam 21 lat i chciałabym zacząć kochać się z moim chłopakiem... Tylko strach przed bólem zerwania błony dziewiczej mnie paraliżuje :( Czy to bardzo boli?

Gość vvdddd
moze usiadz na plocie? Bedzie szybko i po kłopocie

Gość Adamus z kieltz
zastanów sie dobrze 2 razy czy tego chcesz.. po wszystkim bedziesz juz towarem wybrakowanym:)

Gość 26 lat wciąż bez baby
Adamus a Ty nie jesteś wybrakowany ?

Gość adziola
To jest ten facet, innego w moim życiu nie będzie... Po prostu bardzo się boję, to jest dla mnie poważny problem...

Gość vvdddd
sprzedam siostre - mało używana .

Gość Adamus z kieltz
ja zawsze sprawdzam czy mam do czynienia z porzadna dziewczyna czy z wyjechanym zlewem na męski ejakulat... wyjechane-wiadomo dawały..moga miec syfa/Aidsa

Gość adziola
tylko czy czekając strach minie? wątpię :) jesteśmy razem od 6 lat...

Gość Adamus z kieltz
jak cie tak strasznie "tam " parzy to mu sie oddaj .. spełnij swoją zyciową misje...

Gość adziola
Adamus, mam 21 lat, jestem nietkniętą dziewicą, to mój pierwszy chłopak, a Ty robisz ze mnie puszczalską lafiryndę... jestes facetem wiec o blonie pojecia nie masz, a skoro tak rozdziewiczasz panienki to sam je czynisz dziw**mi, nie dziw sie ze coraz wiecej takich wkolo Ciebie

Gość Adamus z kieltz
pisze ze jak chcesz sie mu oddac ..to to zrób a nie pytaj o opinie obcych ludzi na kafe..widac nie masz własnego zdania..jestes jeszcze dzieckiem..uwazam ze powinnas wobec powyzszego jeszcze poczekac bo nie jestes gotowa

Gość adziola
po prostu boję się bólu wiec pytam jakie to uczucie... kiedys predzej czy pozniej to nastapi i bol mniejszy nie bedzie wiec wole zapytac osob doswiadczonych... skoro Ty nie wiesz to nie odpowiadaj na to.. pytam czy bardzo boli a nie czy mam to zrobic ;/

Gość Adamus z kieltz
ubabrasz mu penisa krwią..tak to wyglada..pierwszy raz nie jest przyjemny ...

Gość uhttt
najlepiej zeby pierwszy raz byl w prezerwatywie .

Gość uhttt
po prostu boję się bólu wiec pytam jakie to uczucie.. porownywalne z kopniakiem w jądra .

Gość Adamus z kieltz
błona ci strzeli jak przebity balon i wypłynie z niej troche krwi i sluzu ktory osiadzie na wprowadzonym do pochwy penisie

Gość adziola
kopniak w jądra.. niewiele mi to mowi :) chyba znaczy ze bardzo...ok, o to mi chodzilo ;]

Gość uhttt
kopniak w jądra to jajecznica .

Gość sześć na dziewięć
nie da się określić tego bólu, bo to sprawa indywidualna i zależna od budowy. mnie nie bolało nic, tyle że krew się lała strumieniami. moja przyjaciółka miała 5 podejść, bo nie mogła wytrzymać. wyluzuj się, daj się porwać chwili i nie panikuj, to podstawa 🖐️

Gość evikasek
adziola nie bój się ja tak samo się bałam nawet zastanawiałam się czy tego nie odwołać:D Ale był nastrój jego delikatność, owszem bolało ale to taki dziwny ból jakby rozciąganie nic strasznego:) A potem jest już tylko lepiej...:)

Gość to zalezy od blony
dziewiczej bo jak zapewne wiesz jest wiele rodzajow blony dziewiczej. Mnie akurat nie bolalo, poczulam tylko taki lekki opor ale nie bolalo nic, krwalilam tylko troche, ogolnie samo wkladanie penisa do pochwy odrobinke moze bolec, a pozniej juz jest oki. Pierwszy raz moze nie byc przyjemny, pozniej juz jest oki. Mnie pierwszy raz nie bolal ale tez nie sprawil zbytniej przyjemnosci. Teraz juz jest coraz lepiej. Tylko pamietaj ze musisz byc na to psychicznie przygotowana...mowie to jako swierzo upieczona nie dziewica...