Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osamotniona............

Najbardziej tęsknie wieczoarami;-(

Polecane posty

jeszcze tydzień temu byliśmy tacy szczęśliwi, wyjechaliśmy na weekend, spacerowaliśmy, trzymaliśmy się za ręce..było cudownie ale po powrocie on stwierdził, że się wyprowadza, że myślał o tym wcześniej i nie jest gotowy na dalszy związek ze mną, może w przyszłości.. nie mamy kontaktu, ale ja najbardziej cierpię wieczorami, kiedy spędzaliśmy czas razem, brakuje mi go, brakuje tego uśmiechu gdy wracał z pracy, gdy robił mi kawę tęsknie ogromnie, jak pozbyć się tego uczucia, jak dalej życ?

zajęć mam dużo, pracuje do 18,-tej, potem mam inne zajecia, ale nawet w siłowni myślę o nim, w każdej chwili myślę o nim, żadne zajęcie nie zwalnia mnie od żalu, ktorego mam w sobie tyle, smutku i tęsknoty teraz...tak bardzo chcialabym, zeby mnie przytulil, poglaskał po wlosach, żeby był obok...:-(

Gość Syśka 899
myślę, że taka kolej rzeczy. kiedyś przyjdzie taki dzień, że nawet nie zauważysz kiedy zniknął z twojej głowy. czasu ...

Gość Syśka 899
do "facet wyjątkowy " jako mężczyzna mógłbyś się wypowiedzieć na moim temacie... może pomożesz mi zrozumieć... a do osamotnionej - rozumiem, twój żal, ja sama kiedyś płakałam wieczorami w spodenki mojego byłego.. ale się z tego wyleczyłam. potrzebowałam na to 2 miesiecy po czym 3 miesiace szlenstwa, kolejny facet i znowu problemy...

Gość sluchaj....
rozejrzyj sie, wiesz ilu jest takich ludzi jak ty? moze warto by bylo stworzyc nowe szczescie z kims, kto tez go poszukuje...

Ja rozstałam się z moim miesiąc temu. W zasadzie zaraz po rozstaniu zaczęłam się spotykać z facetami, ot tak po koleżeńsku z założeniem, że może coś wypali, ale jak tylko któryś próbuje się do mnie fizycznie zbliżyć, to go odpycham ... nawet przy pocałunku z innym czuję smak, zapach, dotyk byłego... nie wiem może potrzeba czasu, ale narazie jest fatalnie, strasznie za nim tęsknię, chociaż w sumie spotykamy się co jakiś czas, bo uznaliśmy, że zostaniemy przyjaciółmi ...

Gość duch czasu umiera
Charlotte300392 nie ma żadnych przyjaciół po związkach a jedynie dwóch tchórzy nie umiejących po prostu odejść :P

Gość duch czasu umiera
autorko lepsze odejście niż zdradzanie na boku

Gość osamotniona...
Syśka, a jakie masz teraz problemy z facetem, ile razem jesteście?

Gość Syśka 899
jestesmy razem rok, kłotnie, czuje sie czasami jakby mna manipulował. kazda kłotnia zwłaszcza te z jego winy koncza sie tym,ze ja czuje sie winna. poważne problemy przycmia tym ,ze na niego krzycze i przez moja klotnie idzie jego zal, ze to ja sie czepiam...itp..