Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej dziewczynki

wyszlybyscie w stringach na plaze?

Polecane posty

Gość ej dziewczynki

czy w polsce jest to niestosowne? czy stringi sa tylko dla kobiet o nienagannych ksztalatch?

Gość ej dziewczynki

Gość traktujesz ją jak zabawkę
no pewnie, że w Polsce są tylko dla tych o nienagannych kształatch. natomiast na zachodzie to norma, że chodzisz topless i w stringach, ponieważ z wakacji chcesz wrócić bez białych pasków

Gość edssu
jak masz super figure

Gość fvgbhjn
w życiu, nie wyobrażam sobie latać z gołą doopą przed obcymi ludźmi :O

Gość traktujesz ją jak zabawkę
:D haahahaha jestem z uczuciowego i pierwszy raz widzę hrabino twój nick...zajebisty :)

Kiedyś śniło mi się, że wyszłam w stringach na plaże :D było mi bardzo głupio... więc chyba bym nie wyszła :D na pewno nie w Polsce :D

Gość lusiadusia
trzeba myśleć też o innych plażowiczach i nie straszyć ludzi tłustymi tyłkami, ładna zgrabna i powabna owszem niech nosi aż miło popatrzeć i pozazdrościć ale obtłuszczone poślady z cellulitem, rozstepami, żyjące własnym życiem w stringach nie wygladają ładnie. A jak ktoś chce się opalić bez pasków to zawsze moze sie udać na plaże dla naturystów - tam każda golizna jest mile widziana, odtłuszczona i obtłuszczona, zgrabna i niezgrabna po depilacji i bez;) a wracając do pytania to raczej bym nie wyszła bo szału nie ma haha

Gość obieeektyw
przesadzie już kurfa z tym zachodem, tiaa na zachodzie wszystko ładnie, pięknie i wogóle ludzie są na wszystko mega tolerancyjni - haha najpierw pojedźcie,a później się wypowiadajcie jak tam jest i przekonacie się, ze nie jest idealnie, w żadnym miejscu na świecie nia ma 100% tolerancji i wyrozumiałości

Gość Lilly Evangeline Ewellllin...
ja wczoraj zdesperowana tym, że nie miałam w czym się wykapać, pływałam w stringach, ale nie paradowałam później z gołym doopskiem bo byłam w tunice:)

Gość stringi sa oblesne
:O

Gość i już polska się odezwała
wszystko krytykuja:O

co tak bulwersuje? za granicą babki opalają się w stringach nie byliście nigdy?

ja jak sie opalam to robię sobie "sringi" z majtek, ale jak chodze po plaży to normalnie je poprawiam, żeby dupekiem nie świecić, opalanie topless tez ujdzie... ale nie chodzenie toples reasumująć, jak się leży na ręczniku to można więcej pokazać, a jak się chodzi to już jakoś wstyd

Gość i już polska się odezwała
byłam kiedyś na Majorce i byłam jedyną dziewczyną w staniku, czułam się głupio, ale jestem płaska i wstydziłam się rozebrać:( ale stringi noszę, bo mam ładną pupę:)

Gość czekam na wiadomosc od Ciebie
przecież na zachodzie stringi i goły tzytzek to norma:) tylko w Polsce jeszcze nad tym się niektórzy zastanawiają czy wypada. i to grubie obleśne duupska i obwisłe noszą bez żadnej krempacji :classic_cool:

Gość bluesss kafe
ja chodzę w stringach:) mam komplet żółto-złoty ze stanikiem typu push-up, czarny z trójkątnym miękkim stanikiem i naszywanymi kamieniami i taki tęczowy (wszystkie przywiozłam z Ibizy, gdzie nosiłam tylko dolną część bikini:classic_cool:)

Gość blondi87w
u nas rzadko spotyka sie tak ubrane dziewczyny, dlatego przede wszystkim trzeba czuc sie pewnie, zeby potem nie siedziec tylko na kocu, jak sie beda gapic, chlopacy moga zaczac komentowac itd. i w ten oto sposób wrocilam z urlopu caaaała brazowa aż milo, a tyłek i cycki blade :) hehe

Gość Ulrich
tak, 'chlopacy moga zaczac komentowac itd. i w ten oto sposób wrocilam z urlopu caaaała brazowa aż milo, a tyłek i cycki blade hehe' bezcenny uśmiech faceta jest gdy widzi rozebraną kobietę z białymi plackami :) skoro miałaś okazję się fajnie opalić to należało to zrobić a nie wyglądać jak pośmiewisko :)

Gość rozsądny
no w stringach można zaoszczędzić czas, bo nie trzeba zasuwać gdzieś do kibla - wystarczy lekko odchylić pasek i już można srac gdzie popadnie przy wszystkich... na Zachodzie ponoć norma. tylko ci Polacy się dziwnie na to patrzą :/

Gość bluesss kafe
ja w Polsce stanika nie ściągam, kiedyś mi zwrócono uwagę ze opalałam się bez a na plaży również są dzieci.

Gość Ania262524
Nie dość, że bym wyszła to zawsze w nich wychodziłam :))) Normalny strój mam tylko sportowy na basen a tak same stringi:)))

Gość ja też nie umiem
ja też w stringach albo w takich normalnych wiązanych po bokach, które i tak są tak malutkie prawie jak strin=gi :)

Gość lilia biala
ja mieszkam w hiszpanii tutaj calkiem spora kobiet opala sie w stringach i topless... nie patrzac na wiek ni na figure, polska to zacofany kraj tam zawsze wszystko skrytykuja

Gość kunegunda ze gory
dlaczego obleśne? jak kto lubie:) ja nie mam nic przeciwko... sama w tym i w zeszłym roku "latałam" tak i świetnie śie czułam:D

Gość kunegunda ze gory
lilia biala masz racje zacofany w chooj ten nasz kraj:O

Gość Rafciorafcio
Hej, ja też uważam, ze dziewczyna nawet o nie doskonalej figurze znacznie lepiej wyglada w stringach niz w normlanym kostiumie moja dziewczyna zawsze jest w stringach i nie wyobrazam sobie jej w innym stroju.